Zeman? Ubohé kecy alkoholika. Škodí národu. Snažím se mluvit s lidmi, ale je to zoufalé, píše Slimáková

17.12.2018 9:45

Do prezidenta Miloše Zemana se na svých blozích na serveru Aktuálně.cz pustila odbornice na zdravou výživu Margit Slimáková a také ekonom Heřman Chromý.

Zeman? Ubohé kecy alkoholika. Škodí národu. Snažím se mluvit s lidmi, ale je to zoufalé, píše Slimáková
Foto: screen ČT
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Prezident republiky už roky napadá a poštvává proti sobě nás obyvatele Česka. Do úst si bere novináře, Romy, nekuřáky, Pražáky, vegetariány, bezpečnostní službu, kavárníky. Třetinu národa označuje za blbce. Vyznamenává a odměňuje své pochlebovače a mstí se odvážlivcům s vlastním názorem,“ komentuje Slimáková, jež Zemana nazvala neškodným škůdcem. Dodala také to, že mnohá urážlivá tvrzení prezidenta dosahují úrovně ubohých keců alkoholiků. 

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte letošní práci premiéra Andreje Babiše?

81%
3%
1%
5%
10%
hlasovalo: 18734 lidí

„V poslední době Miloš Zeman přitvrdil. Už nezůstává jen u útoků na obyvatele své vlastní země. Teď už ji celou potápí tím, že se otevřeně staví za ruské a čínské zájmy. Každému přitom musí být jasné, že zájmy mocností, které vedou hybridní válku proti západnímu světu, jsou diametrálně odlišné od našich,“ podotkla se slovy, že nerozumí tomu, jak se Zemanovi podařilo přesvědčit třetinu obyvatel České republiky, aby ho podruhé zvolila za prezidenta. 

Blog Margit Slimákové ZDE

„V čele našeho státu je osoba, která nám všem otevřeně škodí. Můžeme se sice uklidňovat, že ji nikdo nebere vážně, ale možná by bylo dobré dělat víc. Mluvit se svými blízkými a mimo svoji sociální bublinu (nejenom) o politice nebo se veřejně angažovat? Nevím, sama zkouším a musím přiznat, že výsledky jsou spíš zoufalé. Jenže nic lepšího než snažit se komunikovat i mimo vlastní sociální bubliny a pochopit důvody těch co volí úplně jinak, mě nenapadá, uzavřela Slimáková.

Blog Heřmana Chromého ZDE

Chromý pak vyzval ve svém textu k zastavení Miloše Zemana. Poukázal i na petici, jež k tomu vyzývá. „To není petice o nenávisti k této smutné postavě české politiky. Ani o těch, kteří ho volili a nedokáží si přiznat, že je prezident svými nestoudnými výroky a poklonkováním prezidentu Putinovi a jeho agresivní zahraniční politice, jejímž cílem je vyvolat v západní společnosti chaos, destabilizaci a občanskou válku, čínské komunistické politice jejího prezidenta a ÚV KSČ (Číny) řízené politice státního kapitalismu a dalším nesčetným provokacím prezidenta Zemana za hranicí ústavních zvyklostí a pořádku právního státu, ke kterým prezidentovi Zemanovi jeho voliči nedali mandát, zahnal do kouta,“ sdělil Chromý.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …