Zeman dnes z Lán pronese tradiční vánoční poselství

26.12.2016 6:10

Prezident Miloš Zeman dnes pronese své tradiční vánoční poselství z lánského zámku. Podle mluvčího Jiřího Ovčáčka bude hlava státu hodnotit uplynulý rok.

Zeman dnes z Lán pronese tradiční vánoční poselství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Projev ze záznamu odvysílají od 13:00 televize Nova, Česká televize na stanicích ČT1 a ČT24, TV Barrandov, servery Blesk.cz a Seznam.cz a Český rozhlas na stanicích Radiožurnál a Plus.

Ovčáček ČTK sdělil, že Zeman svůj projev stejně jako v minulých letech a při jiných příležitostech nebude předčítat, ale pronese ho takzvaně spatra. Natáčet se bude podobně jako před rokem v Masarykově pracovně, kde Zeman poskytuje rozhovory pro média. Dříve Zeman promlouval ze Sloupové síně. „Přichystán je vánoční stromeček a také svícen,“ uvedl Ovčáček.

Před rokem prezident ve svém poselství vyzdvihoval ekonomický růst Česka, zvýšení platů a nízkou míru nezaměstnanosti. Kritizoval politiky, kteří zlehčují migrační vlnu. Uvedl, že Evropa čelí organizované invazi a Česko není a ani nemůže být pro všechny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…