Zeman je vůl a taky darebák. Martin Hekrdla nikomu nepřeje nic zlého, ale v tomto případě...

24.02.2016 17:39

Jedno z posledních veřejných vystoupení Miloše Zemana muselo pěkně rozpálit levicového publicistu Martina Hekrdlu. Českého prezidenta totiž počastoval velmi nepěknými slovy.

Zeman je vůl a taky darebák. Martin Hekrdla nikomu nepřeje nic zlého, ale v tomto případě...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Přichází prezident Miloš Zeman

„Já se omlouvám, ale viděl jsem nějakou tiskovku Zemana s Ficem – asi starou –, kde vykládal o islámu a Vietnamcích, ustydla mi krev v žilách a muselo to ven. Já jsem do této chvíle nikdy nikomu nepřál nic DOOPRAVDY zlého. Ale v případě tohoto darebáka svoji zdrženlivost dosmrtně vzdávám,“ napsal Hekrdla na svém facebookovém profilu. Později ještě dodal, zřejmě proto, aby byla jeho slova správně pochopena, jednu krátkou, ale výstižnou větu: „Prezident republiky Miloš Zeman je vůl.“

Na internetu se objevilo video se záznamem prezidentových slov, která pronesl po boku slovenského premiéra Roberta Fica. Mimo jiné Zeman mluví o migrační krizi a o tom, že do Evropy v současnosti migrují především muslimové. Odmítl přitom, že by Češi byli xenofobové. Poukázal na to, že do české společnosti se velmi dobře integrovaly například vietnamská nebo ukrajinská menšina. Zato se nepřímo opřel do menšiny romské. „Vietnamci jsou pracovitější než průměrný český občan. Proč to nepřiznat, když je to pravda. Ukrajinci se také začlenili,“ prohlásil s tím, že u slova migrace nyní zapomínáme dodat, že je to islámská migrace. „Islámská migrace není integrovatelná do evropské kultury. Například sociální demokracie v celé své historii bojovala za práva žen včetně volebního práva. Islámská migrace znamená kulturu, kde súra čtyři Koránu píše: ‚Má muž právo svoji ženu bít.‘ … Islámská civilizace znamená, že ženám je odpírán přístup ke vzdělání a veřejným funkcím. Islámská civilizace znamená, že svědectví ženy před soudem má poloviční hodnotu než svědectví muže,“ upozornil český prezident.

Uvedl také, že jediným způsobem řešení migrační krize je deportace ekonomických migrantů a těch, kdo připravují teroristické akce.

Zeman také znovu odmítl kvóty, podle nichž si mají země EU povinně přerozdělit migranty. „Jestliže EU nedokázala zabezpečit ochranu svých vnějších hranic, pak nemá právo vymýšlet nesmyslné relokační a kvotační mechanismy, které problém nejen neřeší, ale jen odsouvají,“ uvedl. Podle něj ekonomičtí migranti chtějí žít ze sociálních dávek podobně jako „jistá skupina, které se říká nepřizpůsobiví“. Zeman nevidí důvod, proč tuto skupinu ještě rozšiřovat.

Celé znění příspěvku Martina Hekrdly na jeho facebookovém profilu:

Já se omlouvám, ale viděl jsem nějakou tiskovku Zemana s Ficem - asi starou -, kde vykládal o islámu a Vietnamcích, ustydla mi krev v žilách a muselo to ven. Já jsem do této chvíle nikdy nikomu nepřál nic DOOPRAVDY zlého. Ale v případě tohoto darebáka svoji zdrženlivost dosmrtně vzdávám.

Prezident republiky Miloš Zeman je vůl.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajinci

Informace pro ukrajinské občany na území ČR v návaznosti na ruskou agresi na Ukrajině na leznete na oficiálních stránkách MV ČR. MV ČR také pro tento účel zřídilo samostatný portál. Základní informace o ukrajinské diaspoře v České republice naleznete na těchto stránkách.

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…