Zeman má prý v ČSSD krtka. Nejspíš vás dost překvapí, kdo to je

14.10.2016 12:08

Americký novinář žijící v Česku Erik Best utrousil na sociální síti Facebook poznámku týkající se ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové (ČSSD).

Zeman má prý v ČSSD krtka. Nejspíš vás dost překvapí, kdo to je
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová

„Začínám už mít podezření, že Zemanův krtek v té nové ČSSD je Michaela Marksová, i když ona to asi ani neví,“ podotkl Best.

Ministryně Marksová je proslulá svými častými kontroverzními návrhy. Začátkem roku například navrhla, že stát by mohl poskytovat až 2500 korun měsíčně za neplatiče alimentů jako zálohové výživné. Po dlužnících by pak dávku vymáhal úřad práce. S tímto návrhem však narazila u opozice. 

Se svým dalším návrhem, a to umožnit otěhotnět ženám bez partnera, narazila ministryně pro změnu u zastánců tradičních rodin. Dosud na umělé oplodnění mají nárok pouze zadané ženy.

Řadu odpůrců má však i připravovaný zákon o sociálním bydlení. Ten by měl zajistit byty nejchudším lidem. Obcím by totiž byla uložena povinnost zajistit na svém území cenově dostupné bydlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…