Zeman o nové knize: Psovi ji dávat nebudu. Ten knihy nečte

14.09.2016 13:08

K představení a křtu knihy rozhovorů s hlavou státu Milošem Zemanem Tato země je naše, kterou sepsali zástupce šéfredaktora serveru ParlamentníListy.cz Radim Panenka s mluvčím prezidenta Jiřím Ovčáčkem, došlo dnes při návštěvě prezidenta Pardubického kraje.

Zeman o nové knize: Psovi ji dávat nebudu. Ten knihy nečte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Kniha Tato země je naše obsahuje 25 rozhovorů, které jsem s panem prezidentem vedl pro ParlamentníListy.cz. Jde zhruba o 300 otázek a odpovědí. Jsem rád, že to nejsou rozhovory ve stylu ptejte se mě, na co chcete – a já, na co chci, odpovím. V těch rozhovorech, které byly vedeny od roku 2014 až do června letošního roku, je zmíněno několik desítek, možná i stovek témat,“ zmínil Radim Panenka, autor knihy a zástupce šéfredaktora serveru. Kromě rozhovorů jsou v knize i glosy tiskového mluvčího Jiřího Ovčáčka. „Obsahuje také unikátní a předtím nepublikované fotografie,“ řekl Panenka.

KNIHU SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE

„Přiznávám, že autoři této knihy své autorství velmi dlouho skrývali. Dozvěděl jsem se to až doslova na poslední chvíli. Tak jsem si ji přečetl, velmi mě potěšila předmluva profesora Jana Kellera, kterého si vážím jako jednoho z mála novinářů, i když on vlastně není novinář, ale profesor sociologie. Možná i právě proto dokáže psát do novin velmi dobré komentáře,“ řekl Zeman s tím, že si koupil čtyři exempláře, které věnuje svým blízkým – synovi, dceři, manželce a tchyni. „Uvažoval jsem ještě o dárku pro psa, ale ten zatím knihy nečte,“ řekl s úsměvem.

„Přeji této knize úspěch. Doufám, že ji teď pokřtíme kvalitním vínem. Následovat bude i autogramiáda,“ uzavřel Zeman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…