Zeman oslaví narozeniny skromně. Bude pracovat a přeje si jen sůl do koupele

27.09.2013 20:10

Prezident Miloš Zeman neplánuje ke svým 69. narozeninám žádnou velkou oslavu. Médiím dokonce hlava státu přiznala, že sobotu pojme spíše pracovně a malá oslava proběhne na zámečku v Lánech.

Zeman oslaví narozeniny skromně. Bude pracovat a přeje si jen sůl do koupele
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miloš Zeman se starostou Břeclavi Oldřichem Ryšavým

"Oslava bude víceméně pracovní... A samozřejmě doufám, že mi žena dá nějaký hodnotný dárek, například sůl do koupele, o kterou jsem nedávno požádal," doplnil s úsměvem. Zeman zdůraznil, že víkendy v Lánech tráví v záplavě různých dokumentů. "Většinou mám na stole pět textů, a když mě jeden unaví, například svojí nudností nebo upovídaností, tak po přečtení několika stran přejdu k textu dalšímu," uvedl. Je rád, že se mu zatím daří všechnu administrativu, kterou si bere na víkend, vyřídit.

Je ale možné, že příští rok bude hlava státu slavit narozeniny "pořádně" - prezident totiž bude slavit 70. narozeniny. Miloš Zeman se narodil na svátek svatého Václava. Četných gratulací k sobotním narozeninám se mu dostalo i v uplynulých dnech od starostů či veřejnosti při třídenní návštěvě jižní Moravy. Zeman se ale oproti svému předchůdci Václavu Klausovi v sobotu nezúčastní Národní svatováclavské poutě ve Staré Boleslavi.

reklama

autor: ane, čtk

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…