Zeman se namáčí v izraelském moři. Podívejte se na foto, které u nás nevyšlo

16.10.2013 11:12

Prezident Miloš Zeman během své třídenní návštěvy Izraele zavítal 9. října také k Mrtvému moři. Na serveru jewishpress.com se objevila fotografie, která ho ukazuje, jak si v moři smáčí chodidla.

Zeman se namáčí v izraelském moři. Podívejte se na foto, které u nás nevyšlo
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman u památné Zdi nářků

Autorem fotografie je Dudu Greenspan. „Vypadá to, že se baví. Tím myslím, že sundat si boty, vyhrnout nohavice a nechat si vodu šplouchat na nohy určitě není součástí žádného oficiálního protokolu, alespoň co já vím. Doufám, že prezident nemá žádné otevřené rány na svých chodidlech, protože v tom případě to, co vidíte, není šťastný úsměv, ale škleb z agónie," stojí na webu jewishpress.com. (Celý článek v anglickém jazyce ZDE)


Zeman u Mrtvého moře. Foto: Dudu Greenspan/Flash 90, převzato z www.jewishpress.com

Je známo, že prezident má problémy s chůzí. Trpí totiž cukrovkou, která způsobuje onemocnění nervů. Hůře proto cítí nohy od kotníků dolů. Jeho lékaři mu proto doporučili, aby zhubnul a zároveň omezil pití alkoholu a kouření.

Jak informovala ČTK, Zeman při své návštěvě Izraele jednal s politiky židovského státu především o blízkovýchní problematice. Během setkání s izraelskou hlavní vyjednávačkou v rozhovorech s Palestinci, ministryní spravedlnosti Cipi Livniovou zdůraznil, že řešením situace v oblasti nemá být smlouva poškozující Izrael. Českým novinářům také řekl, že uzavřením míru mezi Izraelci a Palestinci podmiňuje stěhování české ambasády z Tel Avivu do Jeruzaléma. Při debatě se svým protějškem Šimonem Peresem zdůraznil nutnost boje proti mezinárodnímu terorismu.

reklama

autor: kup

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…