Zeman se o dovolené v srpnu chystá sejít s Hamáčkem a se Štěchem. Rád by jednal i s vedením armády

28.07.2015 13:30

Prezident Miloš Zeman se za dva týdny setká s předsedy obou komor českého Parlamentu. Novinářům to na dnešní tiskové konferenci řekl jeho mluvčí Jiří Ovčáček. V plánu je také setkání s vedením armády.

Zeman se o dovolené v srpnu chystá sejít s Hamáčkem a se Štěchem. Rád by jednal i s vedením armády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman

S předsedou Poslanecké sněmovny Janem Hamáčkem a předsedou Senátu Milanem Štěchem (oba ČSSD) se prezident potká v době své dovolené. Přesný termín setkání zatím ale mluvčí Hradu Jiří Ovčáček nezveřejnil.

"V druhém týdnu měsíce srpna pana prezidenta čeká další krátká dovolená, kterou bude trávit na zámku v Lánech. V době této dovolené se pan prezident právě v Lánech setká s předsedy obou komor Parlamentu a v plánu je jednání i s vedením české armády," řekl Ovčáček novinářům.

Zeman si letos v létě vybral již dva týdny dovolené, strávil je tradičně na své chalupě na Vysočině. Během ní řešil například incident s Českou televizí, kterou obvinil ze lží. Ve skutečnosti si ale popletl veřejnoprávní ČT s televizí Nova, která o Zemanovi odvysílala reportáž o tom, že Zeman vůbec nevychází ven. Prezident se za to nicméně České televizi omluvil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd, čtk

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…