Zeman že je vypitej blb? Ještě se budete divit. Styďte se. Padla vážná slova

04.07.2018 7:05

30. června zveřejnil deník Blesk fotografie z dovolené prezidenta Miloše Zemana na Vysočině. Tyto fotky, kde je Zeman takříkajíc „v civilu“, vzbudily na internetu vlnu komentářů a koláží. O tom, jak jsou vkusné nebo nevkusné, se vedou spory.

Zeman že je vypitej blb? Ještě se budete divit. Styďte se. Padla vážná slova
Foto: Screen: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem, který se natáčel na Vysočině.

Například Miro Semecký na svém profilu píše: „Miloš nám chřadne. Svůj podíl na tom má špatná životospráva (častá konzumace alkoholu a kouření). Jednou až zemře (soudě podle fotografie to nemusí trvat dlouho) a nastoupí výčitky... Chci abyste věděli, že to nejste VY, kteří k jeho smrti přispěli. Byl to ON, kdo si vybral takový život. Z JEHO rozhodnutí se král stal šaškem. Důstojný mandát se změnil v komedii a slušnost ustoupila do pozadí.

Takže přátelé, NE.. nejste to vy, kdo přispěl k jeho budoucí smrti. Prosím, pamatujte na to! A pokud vám to nepůjde, zkuste si představit nějaký ‚vtipný‘ bonmot, kterým by svou smrt ‚ohodnotil‘.“

Anketa

S odstupem času: Je dobře, že byla zavedena Elektronická evidence tržeb (EET)?

81%
19%
hlasovalo: 11388 lidí

Ale najdou se i tací, kterým tato zábava připadá pokleslá a nevkusná. Například novinářka a editorka serveru Expres.cz. „Jo, ještě tady k té humorné koláži, co se teď sdílí na Facebooku a je to ta strašná legrace, až se z toho plácáme do kolen.

Tak je evidentní, že to je volnočasová fotografie, respektive ta původní. Zeman není v úřadu a já jsem viděla mnoho starých lidí oblečených podobně, o nemocech z věku nemluvě. Čeká vás to všechny, kdož se přiblížíte osmdesátce, holt on stárne v úřadu rychleji. Bodyshaming, to je taková vděčná česká povaha, pojďme se smát starýmu nemocnýmu pánovi, že vypadá jako starej nemocnej pán, protože to je přece hrozná sranda, namísto toho, abychom se smáli tomu, co veřejně koná, protože za to, jak někdo vypadá a stářím se mění, nikdo nemůže,“ odsuzuje Koukalová útoky na Zemanův vzhled.

A pak se najdou i tací, kteří si myslí, že Zemanova pověst alkoholika je jenom přetvářka. Myslí si to bývalá poslankyně za ODS, Kateřina Dostálová a souhlasí i zakladatel ODS a glosátor Petr Paulczynski. „Jestli si myslíte, že je Zeman vypitej blb? Tak ani náhodou. Si hraje. Socani jste mrtví. Zvedl Vás ze dna. A on je strašně pomstychtivá svině. Ten podraz vám nezapomene. Budete zírat. A teď si hraje s druhou STB sviní. Andreji, budeš zírat,“ píše jadrně Dostálová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …