Zemanovci si udělali nejlevnější kampaň v dějinách, soptí Babiš

10.07.2013 19:19

K nově jmenované vládě Jiřího Rusnoka už se vyjádřil i miliardář Andrej Babiš. Podle něj právě začala volební kampaň strany zemanovců. Bude to prý nejlevnější kampaň v dějinách, píší Prvnízprávy.cz.

Zemanovci si udělali nejlevnější kampaň v dějinách, soptí Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

„Co na tom, že tuhle vládu nikdo nevolil, co na tom, že nemá politickou podporu (prozatím jen tu Zemanovu), co na tom, že tahle vláda nemá za sebou žádný program (možná ten Zemanův). Nejlevnější volební kampaň v dějinách je tady. Teď se, voliči, dívej, protože ty to platíš,“ říká Babiš.

Ocenil sice, že Nečasova vláda skončila, na druhou stranu způsob, jakým ta nová vznikla, byl nedemokratický, protože byla sestavena proti vůli politické reprezentace. „Zemanova vláda vznikla podle svévole Miloše Zemana. Můžeme jí tleskat, ona toho za svůj čas, který má vyměřen, asi moc nezkazí. Měli bychom si ale dobře pamatovat, jak tato vláda vznikala," soudí podnikatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…