Zemanovská samolibá debilita. Pavlu Šafrovi se prý udělalo u rádia tak zle, že měl málem problém

06.12.2015 21:20

První reakce na rozhovor prezidenta Miloše Zemana pro Frekvenci 1 už jsou na světě. Pressklub totiž poslouchal například šéfredaktor Svobodného fóra Pavel Šafr, ale i komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov. A ani jednomu se Zemanův projev, ve kterém uvedl, že bohužel nemůže vyhodit premiéra Bohuslava Sobotku z jeho pozice, nelíbil...

Zemanovská samolibá debilita. Pavlu Šafrovi se prý udělalo u rádia tak zle, že měl málem problém
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman a Xaver Veselý.

„Považoval bych za korektní, kdyby politici, kteří mají rozdílné názory, a co by to bylo za politiku, kdyby byly stejné, si vyměňovali tyto názory z očí do očí. Jestliže ovšem premiér v Bakalových Hospodářských nízkonákladových novinách řekl to, co řekl, musel předpokládat, že budu reagovat,“ řekl prezident u Luboše Xavera Veselého s tím, že jinak by to bylo jasné znamení toho, že zdegeneroval, což se nestalo.

Následně Zeman moderátorovi prozradil na dotaz, proč, když vidí, jak Sobotka našemu státu škodí, premiéra neodvolá, že by byli všichni překvapeni, kolik prý takovýchto dotazů dostal na Hrad v minulých dnech. „Kdyby si tito lidé přečetli Ústavu, tak by zjistili, že bohužel, opakuji, bohužel, nemá prezident takovou kompetenci,“ řekl Zeman. „Odvolat ho může pouze tehdy, jestliže mu bude vyslovena nedůvěra Poslanecké sněmovny, což se zatím nestalo,“ dodal na rádiu.

A právě na dnešní Pressklub už reagoval například šéfredaktor serveru Svobodné fórum Pavel Šafr. „Tak jsem si dal chvilku zemanovské samolibé debility a málem problém, že je mi z něj fyzicky zle. Nejde o žádnou nenávist. Je to směsice pocitů stupidity, lítosti a bezmocnosti,“ napsal si na Facebook.

Podobně znechucen byl rovněž komentátor Práva Alexandr Mitrofanov, který se na svém Twitteru vyjádřil podobně znechuceně. „No nemůže. Kdyby mohl odvolávat a jinak se účinně mstít, bylo by nás s jinými názory tady o dost méně, pokud vůbec,“ napsal tradiční Zemanův odpůrce na sociální síť.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…