Zemanův nový útok na USA: Vyjádřil se americký novinář

01.07.2015 13:41

„Agresor je ten, kdo zaútočí na nějakou zemi dříve než Spojené státy americké,“ řekl prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz. Tohoto výroku si nyní všiml Erik Best na serveru FSfinalword.cz.

Zemanův nový útok na USA: Vyjádřil se americký novinář
Foto: wikipedia
Popisek: Americká vlajka.

„Načasování si nemohl zvolit horší (nebo lepší, to záleží na úhlu pohledu),“ konstatuje server s tím, že Američané včera v Praze pořádali recepci ke Dni nezávislosti.

„Zemanova poznámka pronesená o několik dní dříve dodala jeho neúčasti mnohem větší váhu. Řídil se svým vlastním bonmotem, když Američany napadl jako první, protože tušil, že ho na oslavě stejně doopravdy nechtěli? Nebylo by to poprvé, co by jednal takto preventivně,“ doplňuje Best s tím, že hlava státu v dubnu zavřela dveře do Hradu Andrewovi Schapirovi, jen několik dní předím, než ho chtěl americký velvyslanec osobně pokárat. 

Rozhovor PL se Zemanem ZDE

„Zeman teď vynechal oslavy Dne nezávislosti třikrát za sebou. Jak zpívá Arlo Guthrie ve své písničce Alice’s Restaurant: třikrát, to už je protestní hnutí,“ uzavírá Best.

  • Původní text čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…