Žerte suchý rohlíky, když jste blbí a volíte Bureše a socany, zazněl vzkaz venkovu, který postrádá prodejny

17.07.2017 10:00

Glosátor Petr Sedláček se po přečtení článku na serveru Echo24.cz rozhodl na svém facebookovém profilu napsat poněkud ostřejší vzkaz lidem na vsích. Ti si totiž v článku stěžovali mimo jiné na to, že kvůli elektronické evidenci tržeb nemají kde kupovat jídlo.

Žerte suchý rohlíky, když jste blbí a volíte Bureše a socany, zazněl vzkaz venkovu, který postrádá prodejny
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

„Když jsou blbí (nebo přesněji permanentně několik desetiletí uvědomělí) a dnes většinově volí Babiše a socany, tak ať žerou suchý rohlíky, co jim dovezou v autobusu jako v padesátých létech. Ještě bych k tomu přihodil knihovnu s budovatelskou literaturou a agitačním koutkem– téma ‚Bureš navždy‘ a tak,“ poznamenal Sedláček.

Server Echo24.cz totiž přinesl článek o vesnicích, které mají problémy s prodejnami potravin. Kdy i kvůli EET se řada krámků rozhodla zkrátka zavřít. Ministerstvo zemědělství tak prý nyní přemýšlí, jak zajistit, aby obyvatelé malých vsí měli kde kupovat potraviny. A hovoří se i o pobočkách České pošty.

Původní text ZDE.

Celý příspěvek Petra Sedláčka:

Když jsou blbí (nebo přesněji permanentně několik desetiletí uvědomělí) a dnes většinově volí Babiše a socany, tak ať žerou suchý rohlíky, co jim dovezou v autobusu jako v padesátých létech. Ještě bych k tomu přihodil knihovnu s budovatelskou literaturou a agitačním koutkem – téma "Bureš navždy" a tak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …