Žhavé svědectví o Clintonových: Kašleš na mě! Vzteklý Bill málem dostal infarkt, hodil telefon ze střechy. Nadával na Obamu. Hillary byla pořád „nasraná“

16.11.2016 14:28

Britský deník Daily Mail přináší exkluzivní informace ze soukromí rodiny Clintonových. Rozhodnutí FBI znovu otevřít případ „smazaných e-mailů“ způsobilo u rodinného krbu Clintonových mnoho mrzutostí a Bill Clinton prý po jedné z četných hádek málem dostal infarkt.

Žhavé svědectví o Clintonových: Kašleš na mě! Vzteklý Bill málem dostal infarkt, hodil telefon ze střechy. Nadával na Obamu. Hillary byla pořád „nasraná“
Foto: blacklistednews.com
Popisek: Bill Clinton

Na Hillary Clintonovou se v posledních dnech valí jedna pohroma za druhou. Nejprve oproti očekávání prohrála v prezidentských volbách a nyní se na trh dostala další ze série knih o rodině Clintonových od Eda Kleina. Autor vydává od roku 2005 již čtvrtou knihu, kde se věnuje Billu a Hillary Clintonovým a není v ní opět nouze o pikantní informace. Klein v knize barvitě popisuje sexuální aféry bývalého prezidenta a nabízí rovněž podrobnosti o zdravotním stavu Clintonové.

V médiích se navíc objevují nepříliš lichotivé informace, které popisují, jak Hillary Clintonová psychicky nezvládla svoji porážku. Jak dnes ParlamentníListy.cz psaly, Clintonová v průběhu vyhlašování výsledků voleb absolutně ztratila kontrolu nad svými emocemi. Když začínalo být stále jasnější, že se prezidentem stane její republikánský rival Donald Trump, Clintonová údajně dostala záchvat zuřivosti, při kterém hlasitě nadávala a bouchala do nábytku.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE.

To byl také důvod, proč se objevila před veřejností se svým projevem až mnoho hodin po oficiálním vyhlášení výsledků voleb, které pro ni samotnou i pro celou Demokratickou stranu skončily takovou blamáží. Ani její volební tým nebyl schopen Clintonovou uklidnit natolik, aby byla schopna vystoupit před veřejností. Silnému tlaku však byla Clintonová i celá její rodina vystavena i v poslední dny před samotnými volbami. Zejména poté, co FBI oznámila opětovné otevření její „e-mailové kauzy“.

Anketa

Je správné, že skupina 64 poslanců podala návrh trestající hanobení prezidenta republiky?

80%
hlasovalo: 13689 lidí

Právě v těchto dnech byla Clintonová značně nervózní a projevovalo se to podle zjištění Daily Mail i v jejím vztahu s manželem. „Byl jsem zrovna s Billem v Little Rock, když mu volala Hillary a v panice si mu stěžovala, že šéf FBI Comey jí svým oznámením prohrál volby. Bill s ní však nesouhlasil, protože on sám dlouhodobě kritizoval šéfa kampaně Johna Podestu i samotnou Hillary kvůli tomu, že se v rámci kampaně tak málo věnovali negativním ekonomickým dopadům na miliony chudších voličů,“ cituje deník nejmenovaného poradce Clintona.

„Bill byl při rozhovoru s Hillary úplně rudý v obličeji a já měl strach, že snad dostane v nejbližších vteřinách infarkt. Dostal se tak do varu, že vzal svůj mobilní telefon a odhodil jej ze svého podkrovního apartmánu směrem k řece Arkansas,“ cituje Daily Mail poradce Clintona s tím, že bývalý prezident nabádal tým Clintonové, aby se více věnoval ekonomickým otázkám, a byl frustrovaný, že mu nikdo dostatečně nenaslouchal. Například upozorňoval, že Barack Obama za osm let v pozici amerického prezidenta hluboce zklamal spoustu afrických Američanů. Navzdory stále rozsáhlejším vládním programům se ekonomická situace černošského obyvatelstva nezlepšila a navíc jejich komunity devastuje vysoká míra násilí, které na sobě páchají navzájem. Bill proto radil Hillary, aby toto odsoudila, ale marně.

„Bill se vždycky v kampani snažil vystupovat jako člověk, který s lidmi soucítí a je schopen vnímat jejich bolest, Hillary spíše budila dojem, že je nasraná na svého nepřítele Trumpa, místo toho, aby vystupovala jako někdo, kdo se snaží zlepšit život bílé pracující třídy,“ prozradil také poradce Clintona.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…