Zhmotněná idiocie havlovských pohrobků. Petr Štěpánek se rozčílil nad zničenými čínskými vlajkami a bylo to opravdu husté

26.03.2016 18:04

Bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání a jeden ze zakladatelů ODS Petr Štěpánek se na svém facebookovém profilu vyjádřil k ničení čínských vlajek v ulicích Prahy.

Zhmotněná idiocie havlovských pohrobků. Petr Štěpánek se rozčílil nad zničenými čínskými vlajkami a bylo to opravdu husté
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Petr Štěpánek, hudebník, spisovatel, v letech 1994 až 2006 člen a místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání

„Havlovská pravda a láska se dnes v noci opět zhmotnila. To, když jeden z jejích bojovníků v Praze poničil čínské vlajky,“ zkonstatoval Štěpánek. V noci na sobotu byly poškozeny barvou vlajky v Chotkově a v Evropské ulici, podle informací ČTK však došlo k vandalismu i na dalších místech hlavního města. O den dříve byla na Praze 6 vlajka odříznuta ze stožáru. Vlajky se v Praze objevují na počest prezidenta Si Ťin-pchinga, který dorazí do České republiky na státní návštěvu v pondělí.

„Idiocie havlovských pohrobků, živená dementními presstituty a neo-, respektive eurobolševickými politiky, začíná být nesnesitelná. Je-li starostou takový idiot, jako je kupříkladu ten topácký na Praze 6, tragédie je dokonána,“ poznamenal Štěpánek k osobě starosty Prahy 6 Ondřeje Kováře (TOP 09). Ten totiž včera vyjádřil nepřímý souhlas s odříznutím vlajek na Evropské třídě. 

„Nejkomičtější na celé věci je, že ta samá parta, jež se může přetrhnout ve vítání nekompatibilních migrantů, je směšně militantní v odmítání ekonomické spolupráce s Čínou, tedy se zemí, jež nás ani v nejmenším v ničem neohrožuje,“ uzavřel Štěpánek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …