Židé v Německu se už zase musí bát a skrývat! Známý podnikatel pronesl vážná slova k islamistům a Evropě

02.07.2015 18:50

Po více než čtyřech měsících se vyjádřil k zatýkání islamistů v německých Brémách starosta městské části Praha-Koloděje Zbyněk Passer, bratr miliardáře Radima. O zatýkání v Brémách tenkrát informoval Securitymagazin.cz.

Židé v Německu se už zase musí bát a skrývat! Známý podnikatel pronesl vážná slova k islamistům a Evropě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbyněk Passer

Někteří židovští obyvatelé byli tenkrát umístěni do ochranné vazby a policie prohledávala islámské kulturní centrum. Vyhlásila rovněž nejvyšší stupeň hrozby teroristického útoku. Brémy jsou podle serveru považovány za baštu radikálních islamistů v Německu. 

Zbyněk Passer k tomu dnes dodává: „Multikulturní festival Evropa pokračuje. Tentokrát maškarním plesem v Brémách. Účinkující mají masky policie a atrapy samopalů, další ochotníci vyrábějí atrapy bomb, další se baví tím, že hrají skrývající se vyděšené německé židy.“

  • Původní text čtěte ZDE

Podle Passera je to všechno jenom jako, protože multikulti funguje. „Berme to jako kulturní obohacení pod hlavněmi samopalů. Židé v Německu se už zase musí bát a skrývat se v obavách o život. Co silnějšího se ještě musí stát, než Unie zařadí zpátečku v integraci muslimů a toleranci jejich agresivity vůči Evropanům?“ ptá se Passer. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…