Získali jsme projev Vandase, z něhož mrazí: Koryta, korupce, estébáci, Babiš, cikáni, trest smrti…

17.09.2016 14:48

ParlamentníListy.cz získaly projev, který předseda DSSS Tomáš Vandas hodlá přednést v rámci své předvolební kampaně v Ústeckém kraji. Tam má podle předběžných preferencí spolu s NS-LEV 21 výraznou šanci proniknout do zastupitelstva. Obecně řečeno: Vandas to vzal skutečně od podlahy a na několika stránkách se zabývá jak současností, tak minulostí. Pojďme zalistovat.

Získali jsme projev Vandase, z něhož mrazí: Koryta, korupce, estébáci, Babiš, cikáni, trest smrti…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marián Kotleba a Tomáš Vandas

Současná situace v České republice podle Vandasových slov dlouhodobě připomíná Absurdistán, kde vládnoucí politici jen slibují, vládnou, pak zase slibují... a na vše doplácí obyčejný občan. „Když se podíváme na současnou vnitropolitickou situaci, je to velmi tristní pohled. Česká republika je opravdu zemí, v níž je možné vše. Dvacet šest let po sametovém podvodu vládnou bývalí komunisté, estébáci, politici jsou nenažraní, lační po postech v dozorčích radách, a pouze bažící po tom, aby co nejvíce financí skončilo v jejich kapsách,“ konstatuje dále.

Vandas v projevu připomíná nebezpečí migrace. To považuje za hrozbu. „Právě pod vedením Evropské unie se začal prosazovat tzv. multikulturalismus, který přinesl obrovský příliv imigrantů a islamizaci,“ konstatuje zástupce DSSS. Jedním z jeho řešení je, aby Česká republika vystoupila z EU. „A tak sbíráme víčka od petek, přispíváme na různé sbírky na invalidní vozík, auto atd. A na straně druhé vyhazujeme stamiliony korun, které darují Sobotka s Babišem například do Jordánska, Sýrie či Turecka. Tak kdo má mít tedy přednost? Naši občané, nebo cizinci? Pojďme to konečně otočit: plastová víčka pro cizince, peníze pro naše!“ pokračuje v ostré rétorice.

Tu v projevu schytá rovněž kriminalita. „Dále připomínám, že kraje mají možnost zákonodárné iniciativy a naším dlouhodobým cílem je obnovení trestu smrti pro masové vrahy a za těžké zločiny na dětech, jakož i za terorismus. Požadujeme znovuobnovení trestu smrti za zvlášť závažné a brutální zločiny, mezi které patří především násilí na dětech. Jsme toho názoru, že vrahové nemají ve slušné společnosti místo a žádné polehčující okolnosti v rámci falešné humanity nejsou přípustné. Dále je třeba snížit trestní odpovědnost u pachatelů na třináct let věku. Občan musí získat pocit důvěry ve vymahatelnost svých práv,“ hovoří Vandas.

Dodejme, že v Ústeckém kraji spolu do krajských voleb půjdou Národní socialisté Lev-21 (NS-LEV 21) spolu s Dělnickou stranou sociální spravedlnosti. Aktuální preference agentury Phoenix research je řadí nad pět procent nutných pro vstup do zastupitelstva. Obdobně silnou pozici získali rovněž v měření České televize.

Tomáš Vandas

  • DSSS
  • předseda DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…