Zm*d Bakala, odpálil nálož v přímém přenosu Zeman. A Bakala přestal mlčet. Právě se ozval

16.10.2018 15:53

Prezident Miloš Zeman svým pondělním vystoupením opět rozčeřil společenské vody. Již tradičně neváhal použít v živém vysílání veřejnoprávního rozhlasu vulgarismus a označil miliardáře Zdeňka Bakalu za „zm*da“. Ale Bakala si to nenechal líbit a zareagoval...

Zm*d Bakala, odpálil nálož v přímém přenosu Zeman. A Bakala přestal mlčet. Právě se ozval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Bakala

Miloš Zeman při svém pondělním vystoupení v Českém rozhlase mimo jiné prozradil, komu všemu udělí 28. října státní vyznamenání. Dostanou ho bývalá šéfka Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková, finančník Pavol Krúpa nebo bývalá poslankyně za hnutí ANO Jana Lorencová. A za co je dostanou? Slovy prezidenta za to, že bojovali proti „ekonomickým zm*dům“. Koho tím má na mysli, vysvětlil Zeman vzápětí.

Mezi „ekonomické zm*dy“ podle Zemana patří solární baroni, podnikatel Zdeněk Bakala nebo obchodníci s lehkými topnými oleji, kteří páchali nekalosti v 90. letech 20. století.

Zdeněk Bakala si to však nedal líbit a k útoku Miloše Zemana se vyjádřil. „Je obtížné adekvátními slovy vyjádřit, jak nebezpečně Miloš Zeman svými hrubými výrazy snižuje úřad prezidenta České republiky,“ napsal v prohlášení, které má server ParlamentníListy.cz k dispozici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…