Zm*d, za tohle kulka, psal Pavel Novotný o Ondráčkovi z KSČM. A na policii řekl: Mám erekci při představě, že bude odsouzen za cestu na Donbas

11.06.2019 12:51

Pavel Novotný podal trestní oznámení na poslance KSČM Zdeňka Ondráčka. Domnívá se, že Ondráček spáchal trestný čin vlastizrady. Zároveň Novotný odmítl, že by vyzýval k usmrcení poslance Ondráčka, což vysvětloval tím, že by nikdy nepřál smrt „duševnímu mrzákovi“, kterého nepovažuje za lidskou bytost rovnou sobě.

Zm*d, za tohle kulka, psal Pavel Novotný o Ondráčkovi z KSČM. A na policii řekl: Mám erekci při představě, že bude odsouzen za cestu na Donbas
Foto: Repro Facebook
Popisek: Starosta Pavel Novotný v Topol Show

Pavel Novotný podával na policii vysvětlení v souvislosti se svými slovy o poslanci Zdeňku Ondráčkovi. Ten nedávno odcestoval na návštěvu území na východě Ukrajiny ovládaného separatisty, kteří jej prohlašují za Doněckou lidovou republiku.

Ondráček zde byl vítán jako oficiální zástupce České republiky, včetně toho, že mu zahráli hymnu. Vzhledem k tomu, že poslanec Ondráček neměl žádný mandát (Česká republika navíc Doněckou lidovou republiku neuznává a území považuje za plnohodnotnou součást Ukrajiny) a sám komunista v Praze prezentoval svou cestu jako soukromý výlet, vyvolaly události značný rozruch. Věnovala se jim média i orgány Poslanecké sněmovny.

Pavel Novotný, člen ODS aktuálně vykonávající funkci starosty městské části Praha-Řeporyje, patřil k těm, kteří Ondráčkovu cestu komentovali nejradikálněji. Na Twitteru napsal: „Jsem pro obžalobu Zdeňka Ondráčka z vlastizrady a po odsouzení na doživotí jeho usmrcení tajnou službou. A držte hubu, že někomu přeji smrt. Přeji, ale za tohle býval polní soud a rovnou kulka. Zm*d,“ vyjádřila se někdejší hvězda bulváru, nyní v komunální politice.

 

 

Jeho slova rovněž vyvolala rozruch, už proto, že přišla ve stejné době, kdy jeho spolustraník Martin Lang nabádal k podříznutí prezidenta republiky a desítky zákonodárců.

Pavla Novotného jeho slova podle vlastního přiznání přivedla na policejní stanici, kde musel podávat vysvětlení v reakci na podnět, který na něj byl v souvislosti s jeho slovy podán. O svém vystoupení na stanici referoval v tweetu, ve kterém zveřejnil klíčovou stránku ze zápisu o podání vysvětlení. K tomu na Twitteru připsal, že průběh  podání byl ovlivněn tím, že byl „nasraný“, neboť prý musel vstávat v 5.45 kvůli autoškole, kterou si znovu dělá po odebrání řidičského průkazu.

 

Novotný k tomu do protokolu uvedl, že zveřejnil svůj osobní názor na poslance, který se na soukromém výletě vydával za zástupce České republiky, a přitom se scházel se zástupci neexistujícího státu. Dodal, že v Polsku by podle jeho informací byl jako poslanec a bývalý policista za tento čin skutečně odsouzen jako vlastizrádce.

Proto se přímo během podávání vysvětlení Pavel Novotný rozhodl, že na Zdeňka Ondráčka podá trestní oznámení za vlastizradu.

K tomu uvedl, že jako poslanec vázaný ústavním slibem je vázán zahraniční politikou České republiky, kterou záměrně porušil, a navíc se přitom na soukromé cestě vydával za delegaci ČR. Průběh návštěvy, tak jak byl prezentován v médiích, podle Novotného jednoznačně ukazuje, že Ondráček jednal v zájmu cizí moci.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Dále Pavel Novotný v rámci podání vysvětlení ještě uvedl, že je považován za vlivnou osobnost na sociálních sítích a nemá důvod toto své renomé ohrožovat tím, že bude někomu vyhrožovat kulkou.

Ohledně poslance Ondráčka do protokolu uvedl, že jej „nepovažuje za sobě rovnou lidskou bytost“, hluboce jim pohrdá a „při představě, že je skutečně souzen polním soudem za vlastizradu, jsem opakovaně cítil erekci“.

Odmítl však, že by ve svém tweetu přál poslanci smrt. Dokonce se prý přímo v jeho textu vymezuje vůči takovému osočování.

„Přece nebudeme přát smrt bezvýznamnému, směšnému, duševnímu mrzákovi,“ uvedl Pavel Novotný na policejní stanici do protokolu.

Své podání vysvětlení zakončil slovy, že „pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pláč, smích, obojí. Matka oběti z filozofické fakulty dostala „nabídku pomoci“

4:32 Pláč, smích, obojí. Matka oběti z filozofické fakulty dostala „nabídku pomoci“

Rodiny obětí z Filozofické fakulty dostanou nabídku pomoci od pražského magistrátu. Háček je v přílo…