Zmizte z radnice, manažerský impotente, vyzvala ODS Hudečka

08.12.2013 17:47

Dnes byla zastavena stavba pražského tunelového komplexu Blanka. Podle pražského primátora Hudečka z TOP 09 totiž nebyly smlouvy, na jejichž základě byl tunel stavěn, platné. Generální dodavatel stavby, stavební společnost Metrostav, tak následně stavbu zastavil a uzavřel. O následných krocích má rozhodnout smírčí soud při Hospodářské komoře.

Zmizte z radnice, manažerský impotente, vyzvala ODS Hudečka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tunel Blanka

„K dnešnímu dni byla zastavena stavba tunelového komplexu Blanka. To vše kvůli pochybení ze strany současné rady hl. m. Prahy. Zastavení výstavby bude, dle odhadu zpracovaného odborem městského investora, stát městskou kasu 50 až 150 mil. Kč," píše se v prohlášení občanských demokratů pod titulkem „Hudeček je manažersky impotentní. TOP 09 vyzýváme k odstoupení z vedení Prahy“.

Předseda pražské ODS Filip Humplík vyzývá vedení hlavního města k odstoupení. „Na základě dostupných informací vyzývám radu hl. m. Prahy v čele s primátorem Hudečkem k okamžité rezignaci. Týden co týden se objevují v médiích informace, které poukazují na diletantnost současného vedení Prahy. Je jedno, zda se jedná o problémy v oblasti IT, dopravy nebo územního plánování. Příští rok bude kvůli vládnutí TOP 09 celý úřad v rozvalinách.“

Celé prohlášení ZDE.

ODS tak obviňuje TOP 09 z účelového jednání a vyjadřuje obavu z rozvrácení pražského magistrátu. „TOP 09 nechce prověřovat, zda i další smlouvy, uzavřené obdobným způsobem, nejsou neplatné," píše se dále v prohlášení pražské ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …