Znalec Washingtonu píše, že Trump byl zavražděn. Teď už místo něj sedí v Bílém domě figurka mocných

24.08.2017 15:42

Analytik P. C. Roberts tvrdí, že Trump byl zavražděn. Zavraždili ho lidé mocnější, než je prezident USA, protože se jim nelíbilo, co chce prosadit. Mír s Ruskem a omezení imigrace barevných do USA. Roberts je přesvědčen, že právě „barevní“ jsou nebezpečím pro Západ. Český překlad Robertsova komentáře přinesl server Vaše věc.cz.

Znalec Washingtonu píše, že Trump byl zavražděn. Teď už místo něj sedí v Bílém domě figurka mocných
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Donald Trump

„Když byl Trump zvolen prezidentem, napsal jsem, že pravděpodobně nesplní cíle, pro které byl zvolen, čímž jsem měl na mysli mír s Ruskem, návrat pracovních příležitostí ze zámoří zpět do mateřské země a omezení imigrace barevných do USA. A to proto, že to ani v nejmenším nebyly cíle lidí mocnějších, než je prezident USA sám... A napsal jsem i to, že pokud vládnoucí oligarchie shledá, že udržet Trumpa pod kontrolou je nemožné, sprovodí ho ze světa vraždou. A Trumpa skutečně zavraždili. Ne sice kulkou, ale slovy,“ píše Roberts.

Komentář naleznete zde.

Symbolickým aktem vraždy bylo prý odstranění Steva Bannona z Trumpova týmu. Roberts tvrdí, že teď už je prezident obklopen jen lidmi, kteří milují Izrael a mají hrůzu z Ruska. Levicovým demokratům to prý ale stále ještě nestačí a volají po tom, aby byl Trump skutečně zbaven moci skrze impeachment. Pokud nebude zbaven moci, podle progresivní levice hrozí, že prezident rozpoutá jadernou válku. Roberts nad těmito závěry jen nevěřícně žasne.

Jak daleko jsou tihle lidé ochotni zajít, se ukazuje na ničení soch jižanských vojáků. Nemusí prý trvat dlouho a lidé zaútočí i na sochy George Washingtona. Tahle nenávist už podle Robertse zavání idiocií liberálně-levicových ideologů. Nikdo z těchto analytiků ale nevidí skutečné nebezpečí. Roberts je přesvědčen, že on skutečně nebezpečí spatřil.

„Jako by netušili, že nebezpečí číhá na opačné straně, než proti které brojí. Protože, jak napsal Baraka na webu Counter Punch: „Demografové celého světa se shodují v názoru, že celá Evropa i Severní Amerika bude dřív, než se nadějeme, obývaná barevnou většinou.“ Přičemž problém není ani tak s barevnými přistěhovalci samotnými, ale s tím, že jsou už od dětství vychováváni k nenávisti k bílým – a to právě neúnavnou a soustavnou příčinlivostí osvěty šířené do celého světa – nikým jiným – než právě americkými progresivně-liberálními levičáky,“ uzavřel Roberts.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…