Známý řezník, bojující proti Babišovi, míří do Senátu. Za Soukromníky

21.03.2016 16:03

Internetový objev, který už řadu měsíců přesvědčivě hájí svá práva proti hnutí ANO, politice Agrofertu a Andreje Babiše, vstupuje do politiky. Petr Havlíček, známý díky své facebookové stránce Řeznictví u Pavlíka, to oznámil v pondělí odpoledne.

Známý řezník, bojující proti Babišovi, míří do Senátu. Za Soukromníky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Řeznický mistr Pavel Havlíček rázně vystupující proti Babišovi

„Nikdy jsem nemluvil do větru. Pokud jsem mluvil, pak jedině jestliže jsem měl co říci. A k životu mám sakra co říci. Prožil jsem si ho plný štěstí i nezdaru, plný radosti i bolu. Prožil jsem doposud svůj život tak, abych, slovy Sinuheta, "dostal svůj pohár plný…“ Nemám v úmyslu svůj život ukončit, to rozhodně ne. Naopak," píše Pavel Havlíček. Za svůj postoj si vysloužil několik desítek zdvihnutých palců, včetně zájmu ryze anti-babišovské skupiny Řekněte ANO ne. „Takže za Soukromníky?" ptá se Havlíčka skupina.

Právě Soukromníci, úzce spojení se senátorem Valentou, vydali tiskovou zprávu. V ní oznámili, že živnostník z Klatov bude kandidovat do Senátu v obvodě Plzeň - město. Soukromníci dále dodali, že Havlíček patří k hlasitým kritikům současné vládní koalice a její politiky, která je podle prohlášení orientována na likvidaci malých a středních živnostníků.

O tom, že Havlíček myslí svá slova vážně, přesvědčil opakovaně také čtenáře ParlamentníchListů.cz. Už před půl rokem v rozhovoru například uvedl: „Zákazník nechť si sám zváží, kdo je vlastně oním zlodějem… Živnostník, který v potu vydře deset tisíc měsíčně, které samozřejmě nepodlehnou zdanění ani u zaměstnance, anebo oligarcha, který vezme půl kila masa, za pomoci vakua jej masíruje s půl litrem vody, soli, di- a trifosforečnanů, karagenanem a dalšími želírujícími látkami, přidá modifikované škroby. Protože taková hmota už s masem nemá nic společného, je nutné ji dochutit glutamátem a disodnými solemi."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…