Znásilnění ženy v pražském hotelu skupinou Alžířanů vyvolalo bouři na síti

05.04.2018 20:26

Policie ve čtvrtek podle serveru Novinky.cz zveřejnila video ze zásahu proti šestici mužů z Alžírska. Ti byli obviněni ze znásilnění 35leté cizinky z Irska v pražském hotelu. Policisté obvinili šest cizinců ze znásilnění. Hrozí jim až deset let vězení. Pro všechny obviněné navrhl státní zástupce vazbu.

Znásilnění ženy v pražském hotelu skupinou Alžířanů vyvolalo bouři na síti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz

Turistka se podle serveru Novinky.cz s jedním z mužů seznámila v noci v baru. Domluvili se, že půjdou k němu na pokoj, muž ale následně přivedl svých pět kamarádů, kteří měli poté ženu znásilnit.

Muž prý poškozenou zalehl svým tělem, ona se mu pokusila vzepřít. „Začal být velice násilný a já jsem se s ním poprala,“ uvedla vyšetřovatelům Irka. Alžířan se údajně rozzlobil a odešel z místnosti. Žena se poté začala oblékat. „On se poté vrátil a jeho přátelé mě začali znásilňovat,“ popsala cizinka další děsivé chvíle v hotelovém pokoji. Žena měla strach o svůj život.

  • Celá zpráva zde

Server Novinky.cz zveřejnil video na svém facebookovém profilu. Pod příspěvkem se rozhořelo několik komentářů, jeden z nich negativně adresoval několik ministrů. „Koblihovoliči, můžete na sebe být opravdu hrdí, že díky vám jsou na ministerských postech takové zrůdy jako Pelikán, který má islamizovaného bratra, či Stropnický, jehož manželka prohlásila, že Evropanky se budou nadšeně vrhat do náručí těchto testosteronu plných samců,“ uvedl jeden z přispěvovatelů do diskuse. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…