Znásilňování a uprchlíci. TV Prima přednesla ošklivá fakta

31.08.2016 6:54

Znásilňování a prostituce včetně té nejhorší, dětské. I to je podle zpravodajství TV Prima součástí uprchlického tábora ve francouzském Calais. Prostitucí si prý lidé chtějí vydělat na převaděče.

Znásilňování a uprchlíci. TV Prima přednesla ošklivá fakta
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Obydlí uprchlíků v "džungli"

Jak TV Prima uvádí, v uprchlickém táboře přezdívaném Džungle bylo letos v únoru zatčeno několik mužů za znásilnění nejméně 20 afghánských dětí. Ženy i děti si tak snaží přivydělat na převedení do Anglie. 

Podle reportéra Patrika Kaizra zde sexuální služby poskytují ženy za pět euro. „Určitě si dokážete představit, kolikrát tuto službu musejí poskytnout, když převaděč stojí mezi pěti tisíci až sedmi tisíci eur,“ zmínil Kaizr s tím, že po sérii znásilnění mohou ženy a děti bydlet v jiné části Džungle, jež je oddělena plotem a zdí.

„Viděla jsem několik mladých chlapců, kteří přišli do karavanu a ptali se na kondomy, a také jsem viděla nejméně čtyři chlapce s rektálním poraněním. Všichni odmítli mluvit s policií, ale mám podezření, že byli zneužiti, když se snažili vydělat peníze pro převaděče,“ uvedla britská zdravotní sestra Ellena Londonová. 

O znásilnění žen v reportáži pohovořil i europoslanec za KDU-ČSL Tomáš Zdechovský. „Část žen nám přiznala, že byly opakovaně znásilněny,“ řekl. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…