Zotavující se Karel Schwarzenberg vzkazuje z Vídně: Zgrejznout nehodlám, musíte ještě počkat

02.11.2018 9:04

Čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg se ve Vídni léčí ze zápalu plic. Poslal vzkaz lidem, kteří se modlí za jeho uzdravení, ale i těm, kteří by mu snad přáli brzkou smrt.

Zotavující se Karel Schwarzenberg vzkazuje z Vídně: Zgrejznout nehodlám, musíte ještě počkat
Foto: Twitter
Popisek: Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek

Nejstaršímu poslanci Karlu Schwarzenbergovi v posledních dnech není lehko na těle. Trápí ho prý zápal plic, který se pravděpodobně povleče déle, než původně čekal. Léčí se z něj v Rakousku. Přes sociální síť Facebook poděkoval všem lidem, kteří se modlí za jeho uzdravení. Pár řádek přidal i pro ty, kteří by si snad přáli jeho brzký odchod z tohoto světa.

„Mohu si představit, že bylo dost těch, které zpráva o mé nemoci naplnila jistou nadějí. Musím jim vzkázat, že musí ještě počkat, prozatím ještě zgrejznout nehodlám. Děkuji všem, kteří na mě myslí a s pomocí Boží již příští týden přijedu do Prahy,“ napsal.

V poslední době Karla Schwarzenberga pronásledovala smůla, před pár týdny upadl v Poslanecké sněmovně, ale sám opustil sál a byl v pořádku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…