Zrůda Havel. Zrůdní pravdoláskaři vítali Hitlera, psal prý muž, který měl nastoupit na vysoké místo. A co myslíte, nastoupil?

15.08.2017 10:05

Podnikatel Pavel Frost, jenž dlouhodobě žije v Číně, se stal poradcem ředitele státní agentury CzechInvest, jež láká zahraniční investice. Píše o tom server SeznamZprávy.cz, jenž vzpomíná také na mužovu minulost. Podle všeho totiž měl psát na weby konspirační články, nejen o spiknutí mocných. Pavel Frost to odmítá.

Zrůda Havel. Zrůdní pravdoláskaři vítali Hitlera, psal prý muž, který měl nastoupit na vysoké místo. A co myslíte, nastoupil?
Foto: Dostál František
Popisek: Václav Havel - výřez

Frost měl psát například o „hloupém přístupu Česka k porušování lidských práv v Číně“ nebo o „amorální zrůdě“ Václavu Havlovi. Hovořit měl i o tom, jak různá sdružení byznysmenů a politiků usilují o nadvládu nad světem. Jak však píše server Seznam Zprávy, na internetu už není téměř nic k dohledání. Některé texty však zmizely podle serveru teprve nedávno.

Původní text ZDE

To však, že články agenturu CzechInvest ovlivnily, je patrné. Původně měl prý totiž vést přímo čínské zastoupení agentury, nyní je „jen“ poradcem ředitele s odměnou 20 tisíc hrubého měsíčně. A to přitom Frost tvrdí, že s články nemá nic společného. Jsou však podepisovány jeho jménem.

Jeden ze článků například nese titulek „Kdo nemiluje Václava Havla, jest duševním trpaslíkem“. V něm pak stojí například tento text: „Děkuji bohu, že se ani v nejmenším nemůžu srovnávat s amorální zrůdou, jakou je bezpochyby moralisimus Václav Havel.“

Na blogu Lampárna se pak objevují ještě další citáty z jeho textu starého šest let o pravdoláskařích. „Pravdoláskaři jsou zcela nepochybně odporná skupina establishmentu, většinou perfektně exponovaná už za doby vlády KSČ (agenti StB, KGB, členové KSČ či patolízalové bolševických papalášů) a schopná demonstrativně podporovat hlavní ideologický proud, ať je jakýkoliv. Je schopná předstoupit před národ a drze a neomaleně lhát v zájmu podpory této ideologie. Byli by schopní veřejně odsoudit jak popravu komunistky Brožové-Polednové, tak popravu Milady Horákové či Jiřího Paroubka,“ měl napsat Frost s tím, že pravdoláskaři jsou také schopni manifestačně podporovat americké radary a rakety.

„Stejně jako jejich otcové vítali Stalina a soudružskou pomoc SSSR a před tím jejich dědové Adolfa Hitlera. Jejich kolaborace s režimem záleží jen na době,“ měl dodat Frost. Jde podle něj zkrátka o politický směr, který je schopný jít s každým dostatečně amorálním a mocichtivým.

Z blogu Lampárna:

Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…