Zrušená pozvánka do ČT „na přání“ komunisty? Novotný narazil! Michaela Jílková odhalila, jak to bylo doopravdy

12.05.2020 17:36

Moderátorka pořadu České televize Máte slovo Michaela Jílková vyvrací slova starosty Řeporyjí Pavla Novotného (ODS), podle kterého mu zrušili účast v pořadu na přání poslance KSČM Leo Luzara. „Dohodli jsme se, že nosnější zástupce bude primátor Hřib,“ reagovala Jílková pro redakci Parlamentních listů s tím, že Novotný byl také osloven, když se seznam hostů teprve připravoval.

Zrušená pozvánka do ČT „na přání“ komunisty? Novotný narazil! Michaela Jílková odhalila, jak to bylo doopravdy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

„Ohrazuji se proti nepravdivému výroku pana Novotného. Není pravda, že by mu toto někdo řekl, a jde o to, že my v pondělí máme poradu a na té jsme se dohodli, že nosnější zástupce těch starostů bude primátor Hřib,“ vzkázala Jílková s tím, že zástupcem pražských radních, kteří mají přidělenou policejní ochranu, byl nakonec zvolen pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti).

Anketa

Byl by šéf ODS Petr Fiala dobrým premiérem?

3%
97%
hlasovalo: 33538 lidí

Pavel Novotný si na svém facebooku postěžoval, že byl ze seznamu pozvaných hostů pořadu Máte slovo vyškrtnut na přání komunistického poslance Leo Luzara. „Soudruh poslanec Leo Luzar se ohradil proti mé účasti a oni nikoho jiného z KSČM neseženou. Gratuluji na Kavky,“ napsal Novotný.

„My jsme se na pondělní poradě, kde se uceluje to téma, rozhodli pro primátora Hřiba,“ opakovala Jílková. „Je pozván primátor Hřib, dále senátor Pavel Fischer a pak občan za veřejnost, a pokud tam máme pana primátora Hřiba, tak pak tam nemůže být ani pan Novotný nebo starosta Kolář,“ vysvětlovala. „My samozřejmě ty hosty oslovujeme, bavíme se o tom, kolik jich máme a koho bychom vybrali a je zcela běžné, že měníme hosty ještě ve středu,“ dodala Jílková s tím, že oslovených je v době přípravy pořadu vždy více.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…