Zrušit Senát! A pane Valento, kdy opravíte věznici? Senátor: Od vás kritiku neberu, pouze plivete síru

17.03.2017 16:05

Senátor Ivo Valenta (Strana soukromníků) odpověděl na dopis rozezleného občana Uherského Hradiště, který zaslal ParlamentnímListům.cz. Řeč byla mimo jiné o věznici v tomto slováckém městě.

Zrušit Senát! A pane Valento, kdy opravíte věznici? Senátor: Od vás kritiku neberu, pouze plivete síru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

„Co se týká Senátu, tady si dovolím podotknout – kdybychom zrušili tento zcela zbytečný zákonodárný orgán, který mají někteří senátoři jako slepici se ‚zlatými vejci‘, mohli bychom každý rok opravit jeden podobný objekt jako je věznice v Uherském Hradišti, a ještě by nám zbylo,“ podotkl mimo jiné čtenář. 

Kromě jiného pak také podotkl, že pan Valenta má z toho, co slyšel, svůj podíl na současném stavu areálu věznice. „Podepisovala se petice proti komerčnímu využití areálu věznice ze strany pana Valenty,“ napsal čtenář.

Celý dopis čtenáře najdete ZDE.

A Valenta odvětil velmi rázně. „Je mi Vás upřímně líto, protože z Vašeho dopisu i aktivit kolem jezer v Ostrožské Nové Vsi, o kterých u nás na Slovácku všichni velmi dobře víme, je cítit velká zloba a nenávist. Pouze plivete síru a otravujete život sám sobě i lidem kolem sebe. Nevím, kde jste se právě Vy vzal u tématu uherskohradišťské věznice, proč naráz začínáte paušálně kritizovat Senát a proč se právě Vy tak vehementně zastáváte UZSVM. Zřejmě k tomu máte své vnitřní osobní důvody, které mají zůstat zahaleny pod nánosem bahna a umělé kritiky,“ nebral si servítky ve své odpovědi Valenta. 

Zároveň muže, který jej ve svém dopise kritizoval, upozornil na to, že jeho regionální senátorská kancelář je otevřena pět dní v týdnu. Denně podle svých slov také odbaví desítky e-mailů, zpráv či odpovědí na facebookové dotazy. 

 Sám dobře víte, že pokud jde o Vámi avizované setkání, tak mne na něm zastoupili vedoucí mé senátní kanceláře a právník, kteří byli plně kompetentní k projednání záležitosti kolem jezer v O. N. Vsi. To, že jste měl na věc zcela jiný názor než já a moji kolegové, je už pouze Váš problém,“ zmínil Valenta ke své kritice.

„Vaši kritiku neberu a pouze a jen dokresluje to, co je o Vás dobře známo. Takže se mějte pěkně a kochejte se sám svoji negativní náladou,“ rozloučil se Valenta.

Celý dopis Ivo Valenty:

Vážený pane Koláři,
tak jsem si na Parlamentních listech přečetl Váš skutečně zajímavý dopis, který jste mi mimochodem adresoval také do senátorské kanceláře.

Je mi Vás upřímně líto, protože z Vašeho dopisu i aktivit kolem jezer v Ostrožské Nové Vsi, o kterých u nás na Slovácku všichni velmi dobře víme, je cítit velká zloba a nenávist. Pouze plivete síru a otravujete život sám sobě i lidem kolem sebe. Nevím, kde jste se právě Vy vzal u tématu uherskohradišťské věznice, proč naráz začínáte paušálně kritizovat Senát a proč se právě Vy tak vehementně zastáváte UZSVM. Zřejmě k tomu máte své vnitřní osobní důvody, které mají zůstat zahaleny pod nánosem bahna a umělé kritiky.

Rád bych Vám však připomněl, že moje regionální senátorská kancelář je otevřena pět dní v týdnu, denně odbavuji desítky e-mailů, zpráv či odpovědí na facebookové dotazy, mé názory velmi intenzivně publikuji a jsem v nich zcela transparentní a dlouhodobě konstantní. Sám dobře víte, že pokud jde o Vámi avizované setkání, tak mne na něm zastoupil vedoucí mé senátní kanceláře a právník, kteří byli plně kompetentní k projednání záležitosti kolem jezer v O. N. Vsi. To, že jste měl na věc zcela jiný názor než já a moji kolegové, je už pouze Váš problém. A pokud vím, o žádnou další schůzku jste nikdy nepožádal a ani nevím, že byste mne kontaktoval e-mailem nebo třeba na facebooku. Takže Vaši kritiku neberu a pouze a jen dokresluje to, co je o Vás dobře známo.

Takže se mějte pěkně a kochejte se sám svoji negativní náladou.

Ivo Valenta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…