Zugrunt nás přivedli estébáci s loutkami Havlem a Klausem, gaunerem prvního řádu. Politik se rozjel na profilu

21.04.2014 9:04

Václav Havel a Václav Klaus byly jen nastrčené a uplacené loutky, tvrdí člen strany Aktiv nezávislých občanů (ANEO) Martin Liška. Uvedl to na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz v odpovědi jednomu ze čtenářů. Ten se Lišky mimo jiné zeptal, kdo podle něj „vykradl a zničil státní podniky“. Odpověď Lišky byla velmi razantní.

Zugrunt nás přivedli estébáci s loutkami Havlem a Klausem, gaunerem prvního řádu. Politik se rozjel na profilu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poničený transparent hnutí Hlavu vzhůru

„Tuto republiku přivedli ,zugrunt´ bývalí členi KSČ a StB a odnoží KSČ za vydatné pomoci nastrčených a uplacených loutek, jako byli Havel nebo Klaus, což je gauner prvního řádu, a to říkám otevřeně,“ napsal Liška. Poukázal v této souvislosti na Klausův výrok ,neznám špinavé peníze', který je prý více než výmluvný.

Podle něj je třeba si uvědomit, že předání moci by nebylo možné bez režie KSČ a „křiklounů jako Havel“. Liška připomněl Havlova slova z dob sametové revoluce, kdy říkal: „Budou vás strašit bídou a chudobou a kapitalismem a jak je špatnej, nevěřte jim. Lžou.“

Ve skutečnosti došlo k předání moci členy KSČ „za vydatné pomoci známých veksláků a defraudantů, jako např. za pomoci pana Rittiga“. A i když Havel tvrdil, že kapitalismus nebude, právě on jej pomáhal budovat.

Celé znění otázky a odpovědi najdete zde

„Je třeba si uvědomit také, že kdo a proč vysílal Klause a podobné studovat za KSČ do zahraničí a kdo do zahraničí takto vůbec mohl. Bezpartijní rozhodně ne,“ upozorňuje Liška.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…