Internetový bulvár na rovinu: Nejvlivnější gay českých médií je Václav Moravec

29.05.2013 12:35

REVUE Pavel Novotný, syn baviče a manažera Petra Novotného, již několik let peprně glosuje český šoubyznys. V pozici lehce zastydlého komentátora prošel mnoha médii, na Facebooku má díky tomu přes tři tisíce přátel a jeho ostré šlehy nešetří nikoho. Nyní se na bulvárním serveru extra.cz rozepsal o „růžové mafii“ a jejím královi, který prý může každou neděli po poledni na obrazovce odstřelit, koho se mu zlíbí.

Internetový bulvár na rovinu: Nejvlivnější gay českých médií je Václav Moravec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec ve svém diskuzním pořadu

Nikdo jiný si na to prý netroufá, protože růžová chobotnice má neobyčejně široká chapadla a nikdo si to s ní nechce rozházet. Novotný sám s tím prý problém nemá, a proto mohl v článku s titulkem "To jsou oni: 7 nejvlivnějších gayů českého šoubyznysu a médií" odvážně napsat, že králem českých gayů, který rozhoduje o osudu prakticky všech, je moderátor Václav Moravec.

„Největší moderátorské eso v rukávu veřejnoprávní televize je tak strašlivě vlivným gayem, že dokonce zařídil, aby se o něm nikdy jako o gayovi nemluvilo,“ píše Novotný. Kultivovaný projev, dokonalá příprava a znalost mediálního prostředí prý z Moravce dělá personu, která může prakticky v čemkoliv ovlivnit veřejné mínění.

I když to mnoho lidí rozčiluje, jsou nedělní Otázky Václava Moravce již devět let nejvlivnější politickou debatou a Moravec sám tak arbitrem, který rozhoduje o osudu prakticky kohokoliv. „Jeho pozice je naprosto neotřesitelná a nikdo o ni ani neusiluje, vždyť stačí, aby na vás ukázal, a v tu chvíli jste nepřítelem celé pink Cosa nostry v Česku a můžete si balit čemodan, nebo se jít rovnou oběsit,“ píše glosátor.

Díky tomu se prý Moravcovi daří dokonale tajit i svůj osobní život, takže se nepodařilo potvrdit ani někdejší drby, že bydlí ve stejném domě jako bývalý ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…