Adam Mikulášek: Drahoš jako „bílý kůň“ promigračních elit

31.03.2017 16:53

Pan Drahoš tvrdí, že jeho podpis pod „petici za větší toleranci k uprchlíkům“ prý nebyl myšlen jako podpora jejich přijímání, ale jako výzva k řešení problému „s chladnou hlavou“. Nevěřím!

Adam Mikulášek: Drahoš jako „bílý kůň“ promigračních elit
Foto: jiridrahos.cz
Popisek: Jiří Drahoš

Pokud by to akademik Jiří Drahoš myslel skutečně upřímně, musel by se vymezit např. proti nápadu svého akademického kolegy, rektora Masarykovy Univerzity Mikuláše Beka, dávat stipendia studentům, kteří pomáhají „uprchlíkům“, ale už nikoli studentům, kteří pomáhají seniorům, dlouhodobě nemocným, invalidům a dalším skupinám sociálně potřebných lidí!

A právě to, že se nevymezil, ho řadí do jedné fronty se zastánci dvojího metru – uprchlíci především, naši nemocní, staří, postižení či ohrožené děti až na „nižších příčkách“!

Proto pan Drahoš není „mým kandidátem“, jako invalida od narození bych volil sám proti sobě, kdybych Jiřího Drahoše podpořil!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka