Adam Mikulášek: To se podívejme, kdo si hýčká radikální levici

27.08.2017 21:39

Protože se naučila v ekonomických otázkách ustupovat, smířila se s globál-kapitalizmem, a naopak korporacím pomáhá lidi natolik vykořenit, že jedinou „útěchou“ jim je bavit se tím, co lze koupit za peníze.

Adam Mikulášek: To se podívejme, kdo si hýčká radikální levici
Foto: pixabay.com
Popisek: radikalismus, levice - ilustrační foto

Korporacím je jedno, zda vyrábějí minisukně či burky, hračky pro děti či nástroje na sekání rukou zlodějům podle šaríe, jestli je jejich zákazník lesbickým mužem, týden malým klukem a deset dní starou paní, hlavně musí být maximálně zbavený vší motivace k uskromňování.

Musím šetřit dětem na studia a něco jim dát na „rozjezd“? Kde pak, nemusíš mít žádné děti, užívej si, stejně patříš k „utlačovatelské bílé rase“, stát doveze levné otroky z východu..., a pokud už nějaké to dítě máš, je tu přece všemocný stát, který jako velký bratr „rád“ pomůže.

Měl bych něco dát na těžce nemocné, ohrožené děti nebo na hospici? Kulový, nic nemusíš, o všechno se přece postará všemocný stát, ty si užívej a sol daně, aby se o tebe měl na stáří v ústavu kdo postarat, protože děti buď nemáš, nebo budou mít vlastní život, budou se chtít bavit a užívat si jako ty, ne se starat o nějakého „nemohoucího stařečka“, vždyť biologická rodina je „zpátečnický konstrukt“.

Náš problém to není, my, jedno procento nejbohatších, skoro žádné daně platit nemusíme, Brusel nám daňové ráje nezarazí, protože si jeho papaláše bohatě koupíme, stejně jako si kupujeme papaláše v USA, Kanadě, či třeba na Tchajvanu.

A hlavně, pamatuj: spoření je největší zlo, poněvadž krátí naše zisky, ovčánku! To, co si schováš do strožochu na horší časy, bys místo toho měl utratit za nějaké naše výrobky, potřebujeme jich vyrobit víc, a také prodat..., aby se peníze točily a rostlo nám čísílko nazývané „hrubý domácí produkt“! Když budeš, ovčánku, moc skrblit, znehodnotíme měnu, abychom podpořili „zdravou inflaci“, přece již Tonda Zápotocký, stejně jako většina centrálních bank, dobře věděl roku 1953, že ekonomika se dá „nakopnout“ okradením šetřílků o jejich „nakřečkované“ úspory!

Ostatně, hotové peníze musí být zničeny, abychom my, bankéři, a stát, jehož vrchnost si platíme, tebe, ovčánku, mohl ještě více kontrolovat a ždímat v náš prospěch, klidně ti namluvíme, že je to třeba kvůli ztížení financování terorizmu nebo v zájmu boje proti špinavým penězům!

A uvědom si, že když my neomarxistům ustoupíme třeba v multikulturní výchově či zákazu „diskriminačních“ pisoárů a necháme je dělat divadýlko pro naivky, jako jsi možná i ty, že oni jsou „proti kapitalizmu“, proti pro nás velmi výnosným kontraktům jako CETA nebo TTIP, tak když dojde na lámání chleba, oni nám ty naše šmeliny v Bruselu i ve Štrasburku mile rádi schválí, ty jejich demonstrace proti našim čachrům jsou jen takové hezké šidítko, stejně jako policajti se samopaly na náměstích, zatímco se volně nechávají působit radikální imámové vyškolení na univerzitě v saudsko-arabské Medíně.

Tak konzumuj a vol jen zavedené, tedy námi koupené, partaje, život je krátký, čas jsou peníze a vše je relativní!

(převzato z blogu autora, titulek upraven redakcí)
Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…