Aktivista Vrobel: Vy zbabělá chátro, bijou naše lidi! Náš prezident ochotně orientálnímu despotovi dělá fasádu. V rudém svetru

29.03.2016 8:35

Komentáře aktivisty Jana Vrobela na sociální síti Facebook, kde od včerejška glosuje návštěvu čínského prezidenta v České republice:

Aktivista Vrobel: Vy zbabělá chátro, bijou naše lidi! Náš prezident ochotně orientálnímu despotovi dělá fasádu. V rudém svetru
Foto: Facebook Jan Vrobel
Popisek: Protest na mostě a kontrola policie

Čínští aparátčíci svezení do Prahy na vítání svého prezidenta (byť nevím, jestli je titul označující pouhého státního úředníka reprezentujícího lid pro orientálního despotu úplně ten správnej termín) se culili jen do čínskejch kamer.

Na fotoreportéry webu Aktuálně.cz již tak přívětiví nebyli.

***

V životě bych nevěřil, že takové obrazy budou k vidění v roce 2016 v České republice. Čínská kulturní revoluce ve středu Evropy, v naší hrdé a slavné Praze. Davy rudejch aparátčíků svezenejch autobusama bůhvíodkud strhávají z lidí vlajky, když uplatňují svá politická práva.

Notoricky skvělej Petr Zewlakk Vrabec zachytil notoricky božího Ondřej Mazura, kterej byl loni v srpnu na Keleti mezi úplně prvními Čechy pomáhat uprchlíkům. Furt máme svý rytíře.

***

Česká republika na všech titulkách People´s Daily, jednoho z největších čínských zpravodajských webů. Zástupy smějících se lidí v rudých svetrech, Zeman, Zeman, zeman, rudé svetry, Zeman, Lubomír Zaorálek se sklopenou hlavou doprovází toho čínskýho mafoše na červeným koberci z letadla.

Čína zaujímala podle mezinárodního indexu svobody tisku v roce 2010 krásné 168. místo z 178, což dělá Čínskou lidovou republiku jedním ze států s nejtotalitnějším mediálním systémem, jaký si vůbec umíte představit.

Tomuto režimu náš prezident zvolený na základě lží a pomluv, který se v poslední době snaží chovat jako ryzí autokrat, dělá ochotně fasádu a pomáhá mu s propagandou.

Kde máme všechny hrdý vlastence z NE Bruselu - Národní demokracie,Tomio Okamura - SPD Blok proti islámu ? Kde je to vaše "Čechy Čechům" a vlastenectví, když Prahou mašírují čínští soudruzi v rudejch stejnokrojích a bijou naše lidi? Nebo že by to bylo tak, že fakt jste jen a pouze sprostí rasisti a s vlastenectvím nemáte společného vůbec nic? Vy zbabělá chátro, dělat ramena na pár válečnejch uprchlíků, to by vám šlo, ale když po Češích fakt někdo jde, to jste všichni posmolení.

***

Nikdy služebníky. Nikdy poddanými. Vždy občany ochotnými se domluvit, když je zle. A hlavně svobodnými lidmi.Zdroj: Facebookový profil Jana Vrobela. 

Kdyby si někdo myslel, že občanský akce nepomáhají, takto si našich dnešních aktivit všimli hongkongští aktivisté. Takhle se dělá mezinárodní politika. Ono se to rozkřikne, co tu děláme. My ze sebe nenecháme dělat fasádu.

 
Fotka uživatele Jan Vrobel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla