Andrej Babiš: Mezi migranty jsou vrazi. Přestaňte být politicky korektní

16.11.2015 12:51

Předseda hnutí ANO a ministr financí Andrej Babiš se na facebookovém profilu svého hnutí vyjádřil k situaci v Paříži, kde v pátek vlna šesti teroristických útoků zabila 129 lidí.

Andrej Babiš: Mezi migranty jsou vrazi. Přestaňte být politicky korektní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš v pořadu OVM

„Bylo jasné, že teroristi nepřichází vysláni z Blízkého východu, ale že žijí také ve Francii. Že je to druhá nebo třetí generace přistěhovalců ze severní Afriky,“ konstatoval Babiš.

To poznání je podle něj o to horší, že jeden z teroristů byl obyvatelem Francie a dva další přišli přes Řecko v rámci migrační vlny. „V rámci migrační vlny posílá Islámský stát do Evropy bojovníky, kteří mají za cíl vyvraždit naše lidi. My jsme ve válce. A je třeba urychleně konat,“ řekl varovná slova s tím, že Evropská unie není schopná konat.

Pokud totiž dle Babiše nedojde k uzavření Schengenu, bude problém. „Měla by se postavit pohraniční stráž a dát peníze Turecku, aby zabránilo lidem ilegálně přicházet do Evropy. A zároveň by také měla EU řešit konflikt v Sýrii,“ dodal s tím, že se obává, že lidé vezmou spravedlnost do svých rukou a dojde ke katastrofě. 

Závěrem uvedl, že musíme dělat všechno pro to, „aby evropští politici přestali být politicky korektní a začali myslet na bezpečnost vlastních lidí a obyvatel. Aby nemysleli jen na humanitární pomoc, která je sice důležitá, ale je zneužívaná. A to je nepřijatelné," uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Rezignujte!

14:46 Milan Knížák: Rezignujte!

Výzva rektorce Akademie výtvarných umění k rezignaci.