Antonín Bača: Novoroční projev 2016 za zástupce lidu

04.01.2016 16:09

Nejprve mi dovolte popřát všem klidnou pohodu, křesťanské sblížení národa, lepší sousedské vztahy a větší upevňování základu státu jakou je rodina.

Antonín Bača: Novoroční projev 2016 za zástupce lidu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ohňostroj

Souvisí s tím i početnější rodina, která oprávněně očekává podstatně lepší podporu státu. Mám zde na mysli zvýhodňování nejen zahraničním přistěhovalcům, nepřizpůsobivým elementům, a dlouhodobě nepracujícím, ale lidem, kteří tvoří kmen tohoto národa. Je na bíle dni, že stát má v tomto směru co dohánět. Podpora dětí a především matek se čtyřmi dětmi by se měla podstatně zlepšit, aby stát nemusel investovat obrovské investice do imigrační politiky našeho státu.

Darování neuvěřitelných částek do cizích zemí jako je Turecko, Německo Francie a všude tam, kde se nám dostává přistěhovalců, by se měla přeinvestovat právě těmto kmenovým matkám. Jde také o nesmyslné náklady různým těm neziskovkám, dobročinným spolkům, kde velké procento těchto peněz jde neznámo kam a na administrativu.

Minulý rok 2015 hýbal Evropou a naším státem vlna tsunami ekonomické emigrace z Afriky a Blízkého východu. Článek není  o tom, že jiné státy rozvrtají tyto země a celá Evropa to odskáče, ale je o tom, že celá Evropa má vedení, které nevede a naopak strká hlavu do písku, jako pštrosové a mimo pobírání nehorázných platů neumí nic pro jakémukoliv řešení, protože jsou jednak těmi platy naprosto zkorumpovaní, neschopní, státnicky nepředvídavý, nepružní až lenivý.  Celá Evropa by se měla vzbouřit takovému vedení a všechny ty nepřizpůsobivé lenivce shora dolů vyměnit. Ano je v tom výzva, aby se Evropským úředníčkům okamžitě  drasticky snížili platy a až začnou jednat rozumně státnicky pečovat o Evropu, tak jim navýšit platy až na polovinu dnešní úrovně. Oni totiž žijí moc vysoko nad Evropou a nemají s ní už žádný přirozený styk.

Jejich neschopnost velmi dobře ukázala tato muslimská invaze. Nesmí se opakovat taková neschopnost Evropské vlády.

Muslimské národy mají pravdu, že naše Evropské  vlády  jsou tradičně prolhané, kážou vodu, ale sami chlastají víno i francouzské konaky,  prodají za šesták i svoje přátelé a často rodinu,  jednají podle,  banky a právní smetánka odírá z poctivých lidí doslova kůži. To jsou pouze hlavní důvody, proč muslimské národy námi opovrhují. Je třeba přiznat, že více než často mají pravdu a především mi, bychom měli vyvodit důsledky z této vědomosti.

Evropa údajně stojí na křesťansko-židovských základech. Však k čemu jsou nám kostely, když víra upadá, k čemu jsou nám zbraně, když nemáme muže, kteří by byli ochotní je zvednout pro svou víru. Je mnoho pravdy ve slovech pátera Pithy v jeho projevu v kostele Svatého Víta. Je mnoho pravdy abychom se rozhodli, co vlastně chceme a eventuálně posílili naši víru, víru našich otců a předků. Především naší vlastní vírou můžeme odrazit zábor naší země jinověrci. Zrovna tak jako byla odražena vlna Tatarů, a potom Turků. Jestliže chceme, aby tato zem, naše zem, patřila našim dětem a vnoučatům, musíme se bránit, I mi se dnes musíme postavit jinověrcům. Mám problém s prodejnými zrádci, kteří propagují jakési naše vlastní míšence, aby naše ženy obcovali s muslimy, jen proto, aby tito vladaři měli dost poddajných otroků. Aby se jim skrze daně sypali prašulky do jejich nenažraných tlamiček. Jako bychom mi Češi nebyli dost poddajní!   Vůbec nemám problém s tím, že naše populace bude dočasně menší. Věřím, že naše děti a vnoučata budou jasnozřivější, než jsme byli mi a vezmou si z nás ponaučení a konečně budou pomáhat podstatněji více našim početnějším rodinám a matkám. Nejen slovy, ale i hmotně.

NEZAMĚSTNANOST A ZLEPŠUJÍCÍ SE PRODUKTIVITA PRÁCE.

Nejen komputery, ale i nástup robotů a automatů bude více a více nastupovat. Neodvolatelně to bude zvyšovat nezaměstnanost. Jestliže nemůžeme vyprodukovat dostatek práce pro všechny, stát musí, - Musí objem práce rozdělit mezi ty, kdo chce pracovat. Právě proto by měla společnost čelit tomu a snižovat pracovní dobu. Zvyšovat různé svátky a podporovat dělení práce.  Stát platí nemalé peníze na různé podpory v nezaměstnanosti. Pro něj je přeci jedno, když tyto vyhozené peníze - vyhodí na dělbu práce.

Dále odbory by měli dělat, co mají dělat. Pracovat za snížení hodin práce, aby se rozdělila pro většinu, bez krácení platů. Kontrolovat profity a snažit se tyto profity trochu lépe rozdělit i mezi ty nejspodnější prvky pracovníků.  Nemohou však tlačit na kapitalistu, aby dal více, než on sám vydělá. Jedna paní povídala, že se máme dobře. Snad myslela lépe, protože statistiky ukazují, že pořád průměrný plat nedosahuje ani poloviny platu západních zemí. To je včetně započítaných, naprosto zbytečně opulentních platů smetánky. Náš kdysi vyspělý stát Evropy.

Stát by se měl připravovat na automatizaci a rozdělovat práci mezi mnohem více lidi. Musí najít jiné zdroje státního příjmu, než zdanění ubývajících dělníků. Jsme už několik desítek let pozadu, kvůli rozkradenému  národnímu majetku, a jestliže nemáme peníze na služné živobytí právě těch, kteří náš stát živí, tak by měl příkladně začít přidávat více svátečních dnů a dovolené abychom nebyli i v tom  ve vleku za západem. Dělení pracovního týdne by se mělo více propagovat. Jistěže je to přelévání peněz z dvou spojitých nádob, ale nemuselo by se platit tolik nezaměstnaných a národ by byl spokojenější. Příprava na šestihodinový pracovní den či třiceti hodinový týden by se měl stát normou, protože pokud nebude válka či kalamita, tak minimálně třetina práce schopných, nebude mít práci. Už teď stát platí enormní biliony nezaměstnaným a bylo by lepší věnovat tyto peníze na to, jak je zaměstnat.

Jedna z věcí by měla být, aby manažeři trochu rozhodili peníze i pracantům a nemuseli sami sobě hrabat velice opulentní platy, jako by byli v nějaké vyspělé zemi.

Jednak nejsou a jednak mohou počkat, aby byli naducaní, až ke konci svého pracovního cyklu.  Nemusí být multimilionáři během prvního roku v práci, jako se to dnes zhusta děje.  Že ano pane Martine, Hušáku, Bakalo, Janečku, Kubero a nepřehledně dalších. To by především měla se o to zasadit vláda a ne být taková nijaká, slaměná. Oni vám muslimové pouze nastavují zrcadlo a vyčítají vám po pravdě vaše nemalé hříchy. Nuž poučte se, když přehlížíte české Honzy, než z vás muslimové udělají prejt do psích párečků.

VÝŽIVA NAŠEHO LIDU.

Stát musí aktivně podpořit soběstačnost výživy národa. Vývoz musí být druhořadý a následný po uspokojení domácího trhu. Stát se musí zasazovat, aby naše kvalitní a nejkvalitnější produkty zůstali především našim lidem, až teprve co zbyde, vyváželi ven za hranice. Stejně jako to dělá Německo a ostatní západní Evropané.  V tom ohledu by měl stát zaměstnat daleko víc inspektorů produktů, i stravování, a stavět toto za jednu stěžejní práci.

POLITICI

Je třeba se zastavit u našich politiků. Naprostá většina jsou přeplacení a tím pádem korumpovaní tlučhubové. Vladaři čím víc mají platu, tím míň pracují. Lid nemá valný zájem toto změnit, neboť si jednak myslí, že stejně nic nezmůžou a jednak je jim to v celku volné, jak dědečkovi kšandy.  Ovšem zde je jablko sváru.

Především lid by měl razantně svrhnout nevhodné politiky. Tento nezájem a promyšlené dělení národa, drží tyto politiky nad vodou. Naprostá neuvěřitelná řada vysokých politiků, kteří měli tu smůlu, že je ruka spravedlnosti zachytila, ale už ne spravedlivě potrestala, neb v těch kruzích platí zákon: Já na bráchu, brácha na mě! Především policie a lid od zdola by měl pracovat na změně. 

Už pan expresident s ukradenou tužkou, vyprázdněním věznic, kuponovou privatizací, zhasnutím světla rozkradačům. Zpackanou privatizací a nesplacenými půjčkami tzv. privatizátorů, titulem nejpřednějšího ekonoma, kde jen nastřádaná jmění několika generací ho zachránilo od naprostého krachu, je tak obrovská pohroma, že toto svět neviděl.  Dnes se snaží trochu napravit a já mu děkuji.

Celá řada ministrů, kteří se neslavně proslavili jako rozkradači národního majetku: Pan  Dienstbier, Kocáb, Kocourek, Langer, Nečas, Nagyová, Sobotka, Rath, Topolánek, a nekonečná řada podobných, je jen povrch obrovského ledovce, který sužuje tento stát.

Jedna z naprostých výjimek je pan Zeman. Fyzicky i psychicky mě bolí, že se vůbec najdou tací, kteří se zištných důvodů tvrdí, že on národ rozděluje. A jestliže něco rozděluje, tak je to koukol od pšenice. Naše zem je bohužel zaplevelená víc jak dost. Pan president dělá, co může, ale není jeho vina, že je sešněrovaný vším tím plevelem, hloupými zákony, závistí, zbabělostí  a chtivostí druhých. On by udělal pro lid daleko více, ale právě ten obyčejný lid mu musí svou podporou vytvořit prostor.  

Ať chce nebo nechce, on je maják uprostřed bouře a jeho světlo ukazuje bezpečný přístav našemu národu. Není svatý, ale je to vůdce, vůdce se vším všudy, který vede a říká pravdu, ať se to někomu i nelíbí. I já nemohu se vším souhlasit, ale je naprostá hloupost, že národ se za ním nesjednotí a nepomáhá mu prosadit jeho ideje, které jsou tak blízké naprosté většině lidu.  Masové demonstrace je to nejmenší, projevit mu úctu a podporu. Pomoci mu zbavit se těch výše uvedených a usadit je do výslužby. Usadit je kamkoliv, aby už nedělali takovou škodu národu.

Máme skutečné vůdce jako je pan Konvička, pan Keller, který má za to, že snad trochu zlidští bruselského molocha, pana pátera Pithu, který říká do očí všem, tvrdou pravdu. Paní Šichtařovou, která převyšuje celý Brusel a nabízí tak jednoduché řešení vlny emigrace, že zůstává rozum stát, když na to Brusel nepřijde sám. Nebo pan Macek, který byl „odešen“ jen proto, že byl zásadový. Je to nebývale bystrý zásadový národovec a státník. Lid těžce doplatil na to, že byl vyskočen z vlády takovými hochštaplery jako byl pan Klaus a pan Langer. Nebo pana Okamura, kterému je vyčítáno, že je jenom půl Čech. Že je to náš český samuraj. Můžeme být naprosto hrdí, že ho máme. Je v dobré společnosti polovičních Čechů, jako pan Kriegl, Dubček, Jan Masaryk, i jeho táta, který byl přeci jen dost ovlivněný svojí ženou, Američankou. Žižka, který celý svůj život sloužil pro polského krále a mnoho dalších tzv. polovičních Čechů. Je v dobré společnosti a celý národ může být hrdý na to, co už dokázal a co ještě dokáže, i přes ten obrovský odpor hloupých a mocných. Je to další maják našeho národa.  Takových je u nás mnoho a pomohlo by věci, kdyby se v několika bodech všichni sjednotili za panem Zemanem, když už nemohou se vším všudy.

A je třeba vědět, že jsme na pokraji zlomu, kdy křesťanské ideje (a zdůrazňuji: naše ideje, nikoliv už tak činy) jsou ohroženy tou obrovskou vlnou tsunami, která většinově neutíká před nebezpečím, ale jde jako mračno kobylek vyžrat Evropu. Oni v podstatě nenávidí Evropu, ale zároveň závidí výhody vytvořené křesťanstvím.  Bohužel to je, co otevřeně propagují a jenom slepé vedení nevidí ten rozdíl mezi hosty - a invazní armádou.

V souvislosti s rozhazováním peněz, které se státem vybírají a mizí jako cedníkem neznámo kam, by se mělo konečně přistoupit ke změnám, aby národ jako celek z toho měl užitek. Je třeba vědět, že náš stát nemůže vytáhnout svět z chudoby.

Nemůžeme pomoci každému, kdo to potřebuje. Právě proto bychom měli začít ve vlastním státě. Pomoci nemocným, pomoci chudým a vyzvednout z bídy ty, kteří důvěřivostí ve vedení, naletěli podvodníkům, bankéřům a exekutorům, kteří v naprosté většině nemají nejmenší zábrany zruinovat vlastní lid. Jsou to oni, kdo zneužívají tzv. Svobody, Práva  (na okrádání bližního) a Demokracie. Pouze naprosto tvrdá přísnost by je vyléčila. Přísnost, ne nepodobná ukřižování tohoto hmyzu, když si nedají říct po dobrém.

Zlomit okovy otroctví našich dětí, které nemůžou za hříchy hloupého vedení a uvrhli právě je, do otroctví bankéřům a hydře chtivých a vyčuraných loupežníků, kteří pod pláštíkem nějakých restitucí, jakýchsi bankovních manipulací, a především vlastní nenažraností, bez studu a svědomí nasadili dětem okovy otroctví, nejméně na sto let.  

Zde bych uvedl naprosto zcestnou teorii jistého zámožného pána, že ti chudí si musí utáhnout ještě více opasky (i když jim došli všechny dírky) a pracovat o to usilovněji.  Je zde hranice, kdy náš národ už několik generací pracuje jako mourovatý a pořád to není vidět. Je to především neschopností a lačností těch bohatých, kteří by si měli utáhnout opasky a poctivě i s velkou zodpovědností vést národ, koncerny, organizace, továrny, dílny, až po ty nejmenší trafiky.  Pan president Zeman pravdivě tyto vyčurané, ale hloupé zloděje, - zatím něžně, varuje. Znárodnění vodáren, energie a gigantů je na snadě.

Všechno se to dělo za bohaté pomoci našich negramotných, ale uvědomělých manažerů, kteří žerů smetánku s povrchu profitu - a na ty, kteří se o prosperitu nejvíc zasloužili, už nijak nezbývá.

To potom všichni mohou robit do úmoru jako mourovatí a výsledek je takový, jaký je.

Vyčistit naší zem nejen od emigrantů, ale především od všech těch parazitů a výše uvedených nešvarů, je úkol nového roku a přeji vám v tom pomoci Boží. Právě to by bylo ukázání křesťanského přístupu problémů.  Přeji vám hodně zdaru v tomto nelehkém úkolu.

Čtěte projev pana pátera Pithy v kostele Svatého Víta, který je skutečným národovcem.

Pastýřský List napsal Antonín Bača  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…