Antonín Šebek: Německo se stane islámským státem

20.01.2016 18:39

Němci nepochopili, jak muslimská imigrace jejich zemi transformovala, a budou si muset zvykat na mešity vedle kostelů “Klid, prosím pěkně“, jde o citát, který pronesla známá osobnost.

Antonín Šebek: Německo se stane islámským státem
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Kniha Benjamina Kurase „Jak zabít civilizaci“ byla napsána již v roce 2011 (jedenáct) a pan autor může být nazván druhým nejlepším prognostikem v této republice.

Začínat s takovým nadpisem je ošajstlich. Prohlašuji, že se zde jedná o citace toho, co kdy řekly nebo napsaly známé osobnosti.

Rozhodující část citací je z knihy Benjamina Kurase „Jak zabít civilizaci“, kterou vydalo nakladatelství Baronet Praha v roce 2011 (jedenáct)

Pan Benjamin Kuras je český spisovatel a novinář, žijící ve Velké Británii. Je autorem 16 anglicky psaných rozhlasových a divadelních her, které se hrály v pěti  zemích a autorem  čtyř anglických a 22 českých knih

Na tuto knihu mě upozornil sám pan místopředseda vlády Andrej Babiš. Když jsem četl jeden z jeho několika nedávných rozhovorů pro nejmenované deníky, tak tam pan Andrej mimo jiné uvádí, že právě četl tuto knihu a že na něj velmi zapůsobila.

Zapůsobila nejen na mne, ale i na předsedy dvou zbývajících vládních stran, kteří (jak se pravilo v tisku) se na pana Babiše pro tyto rozhovory veřejně obořili.

Proto jsem se rozhodl, že z té nevelké knížky (má 198 stran) vyberu pro Vás doslovné citace.   V zájmu sebeobrany vždy s uvedením přesného místa, odkud jsem čerpal:

„Je jasné, že Alláh udělí vítězství islámu v Evropě bez mečů, bez pušek, bez dobývání. Nepotřebujeme teroristy, nepotřebujeme sebevražedné atentátníky. Padesát milionů muslimů v Evropě ji promění v islámský kontinent během několika desetiletí“. Libyjský vůdce Kadáfí (na str.17)

„Demokracie je jen vlak, kterým dojedeme k cíli. Mešity jsou naše kasárny, minarety naše bajonety a věřící jsou naši vojáci. Neexistuje žádný umírněný islám a nějaký jiný islám, islám je prostě islám“ Turecký prezident Erdogan (též na str.17).

„Islám je nejimpozantnějším a nejvytrvalejším nepřítelem, jakého naše civilizace kdy měla, a může se kdykoli v budoucnu znovu stát stejně velkou hrozbou, jakou byl v minulosti“ Anglický spisovatel H. Bellock  1.pol.20.století. (str.18).

Džihád čili agresívní aspekt islámu,  plnící náboženskou povinnost dobýt a podmanit svět a obrátit jej všemi dostupnými prostředky na svou víru, kázající tyranií totalitních zákonů a nadvádu nad všemi kulturami, vírami a praktikami a jejich postupnou likvidaci. (autor knihy, na str. 21)

„Především my zníčíme tuto civilizaci. Západní světe, jsi odsouzen k smrti. My jsme defaitisté Evropy. Všude probudíme zárodky zmatku a ochablosti. Kšeftaři drog, přepadněte naše vystrašené země! Povstaň, světe! My jsme ti, kdo vždycky podají ruku nepříteli“ Louis Aragon toto řekl v roce 1925 (dvacet pět) – str. 28.

„Věřím, že kancléřem Spolkové republiky Německo by se v roce 2020 mohl stát muslim narozený v Německu. Tato země je naše a je naší povinností ji pozitivně změnit. S pomocí Alláhovou ji proměníme v náš ráj, abychom ji dali k dispozici islámské komunitě a lidstvu jako celku“ Bývalý  generální tajemník Muslimské rady Německa, Ibrahim El-Zayat. (str. 41)

„ ... Aféra Salmana Rushdieho ... byla pro islámské fanatiky signálem, že jsou na dobré cestě stát se v Británii pány a Britové jejich poddanými:

Přejmenování Vánoc na různé „zimní svátky“ a „zimní festivaly“.

Zákaz nošení řetízků s křížkem ve státních službách, kvůli němuž je propuštěna zaměstnankyně aerolinek.

Zavádění specifických muslimských modliteben v podnicích a modlitebních přestávek pro muslimy.

Tolerance muslimských řidičů autobusů, kteří uprostřed jízdy Londýnem zastaví a před všemi cestujícími k jejich zděšení  v pokleku a s čelem u podlahy vykonají čtvrthodinovou modlitební potřebu.

Podnikové instrukce nemuslimským zaměstnancům nejíst v přítomnosti muslimských kolegů o postním svátku Ramadán...“ (str. 76-77)

V kapitole 18.Šarija si osvěžíte znalosti mj. o tom,  co smí muslimský muž a co nesmí muslimská žena. (strana 93)

Další informace: o nevhodnosti jódlování v Rakousku, v muslimské čtvrti, když se muslimové modlí. Zákaz tradičních návštěv Mikuláše 6.prosince a debata o změně ve školách, kde by se zrušila výuka dějin o tureckém obléhání Vídně v 17.století (str. 81).

Prakticky všechny aspekty práva šaríja porušují Univerzální deklaraci lidských práv, kterou v roce 1948 vyhlásila OSN a která se od té doby stala kritériem lidských práv pro celý svět. (strana 95)

Islámský terorismus, který vyhlásil Západu válku, je však jen vějičkou, odvádějící pozornost od procesu, který probíhá klidněji (chápejte: psáno v roce 2010), zato ale mohutněji, prostřednictvím akcelerující migrace. ...

Britové, Francouzi, Holanďané nebo Švédové bezmocně přihlížejí, jak se jim celé čtvrti měst před očima proměňují v Karáčí, Marrakéš, Teherán .., do nichž mohou vstoupit jen na vlastní nebezpečí .... (str. 15)

Zjištění (zveřejněné ve Wikileaks) uvádí, že třetina britských muslimských studentů (sic!) věří, že zabíjení ve jménu islámu je oprávněné, 40 % si přeje žít pod právem šaríja a 54 % chce v parlamentě islámskou stranu. (str. 79)

Vatikánský časopis Avvenire  informoval o islamizaci severního Kypru, odkud turecká okupační armáda vyhnala 20 tisíc křesťanů, rozkradla 25 tisíc ikon, přeměnila kostely (mnohé z nich skvostné historické památky) na mešity, hotely, stáje apod. (str. 120)

Islámská mysl se pasivně a pokorně odevzdává osudu, vůli imámů, strachu z přísných a krutých zákonů a nenávisti k jinověrcům. (str. 144)  (Poznámka: pokud by někdo nevěřil té nenávisti, doplním to tady citáty z Koránu, s uvedením příslušné súry).

A největší pikantnost je na straně 180, takřka v závěru té knížky. „Pro německou kancléřku Merkelovou je tato válka už prohraná. V LEDNU 2011 pro deník Allgemeine Zeitung říká toto: ““Německo se stane islámským státem. Němci nepochopili, jak muslimská imigrace jejich zemi transformovala, a budou si muset zvykat na mešity vedle kostelů““

Konec citací z knihy pana Benjamina Kurase „Jak zabít civilizaci“, Nakladatelství Baronet, Praha 2011 (ano: jedenáct!)

Ale abychom neházeli všechno jen na paní kancléřku:

Nadpis: Ministr financí Wolfgang Schäuble: Německo potřebuje přistěhovalce

Zpráva z 27.  prosince  2014 (21:01:07) IHNED.cz – značka: vše. Německo zažilo v posledních týdnech hned několik protiislámských demonstrací. V reakci na ně nyní německý ministr financí Wolfgang Schäuble hájí imigraci.  Užitek z ní podle něj mohou mít všichni.

Závěr: Protože nejsem žádný hrdina, tak jsem si tuto stránku o paní Angele raději okopíroval. Poté, co byl zakázán film „Fitna“, kritizující otevřeně islám, nemohu riskovat, že se tady opět budou pálit knihy i ti, co ty informace zveřejňují.

Tři zprávy z dnešního agenturního tisku. Na NSNV to asi nebude  (Naší Svobodné Nezávislé Veřejnoprávní):

1/ Lidovky.cz - 20. LEDNA 2016 5:00 Michaela Kabátová . Nadpis článku: "Pokyn pro školní jídelny: žádné uzeniny a vepřové jen čtyřikrát měsíčně“

2 /Novinky.cz – 20.LEDNA 2016 11:45 aš-Novinky: Nadpis článku:

„Kolínský salafistický imám Sami abú Jusúf obvinil ženy, které byly napadeny muži arabského a severoafrického původu, že si za to mohly samy...“ Cituji: „Události na Silvestra byly způsobeny vlastními chybami dívek, protože byly z půlky nahé a používaly parfémy....“ Abú Jusúf je imámem v malé mešitě Al-Tavhíd ve čtvrti Kalk. V této mešitě zasahovala protiteroristická jednotka už v roce 2004, aby rozbila tajnou sít arabských mudžáhidů.

3/ Agentura AP napsala také dnes, ve středu 20.LEDNA 2016: „Islámský stát zničil 1400 let starý křesťanský klášter svatého Eliáše u Mosulu, což byla nejstarší křesťanská stavba v Iráku. Jeho úplnou likvidaci potvrdily satelitní záběry“.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.