BPI - Obrana domova: Jsme suverénní stát, drzost představitelů EU nezná mezí

13.06.2017 21:07

Sdělovací prostředky přináší informace o tom, že Jean-Claude Juncker, šéf Evropské komise hrozí zahájením řízení pro porušení nedodržování uprchlických kvót. Drzost představitelů EU nezná mezí.

BPI - Obrana domova: Jsme suverénní stát, drzost představitelů EU nezná mezí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Blok proti islámu

Současná Evropská unie není EU, do které Česká republika vstupovala. Pro připomenutí zdůrazněme, že souhlas ke vstupu do EU dala malá část voličů. Aby to vůbec prošlo, byl upraven zákon o referendu.

Opět se zřetelně se ukazuje, že v tzv. evropské integraci, nejde o nic jiného, než postupně zbavit členské státy jejich svrchovanosti, ponechat v jejich pravomocích takové záležitosti, které z hlediska uplatňování politické a ekonomické moci jsou v podstatě bezvýznamné. Česká republika ale není kolonie západu.

Antidemokratický charakter pojetí EU neumožnil zabránit přijetí Lisabonské smlouvy, která dala volnou ruku rozhodování lidem, v podstatě nikým nevolených. Až moc to připomíná snahy určitých politických a ekonomických kruhů třicátých a čtyřicátých let minulého století. Dnes opět na čele s Německem. Antidemokratické orgány EU se staly nástrojem určitých, ekonomických a jim podřízených politických sil pro ovládnutí Evropy a dalším krokem pro globalizaci a nastolení Nového světového řádu, zamezující politické svobodě širokých vrstev obyvatelstva na evropském kontinentu, oklešťující jejich práva. Tragické události ve Francii, v Anglii, ale i v dalších zemích v poslední době jasně ukazují, o co islamistům jde.

Každý kdo souhlasí takovýmto způsobem řízení EU, s přijetím uprchlíků, ohrožuje existenci Evropy. Jsou ohroženy zájmy českého národa naše samostatnost podobně jako při Mnichovské dohodě v roce 1938. Kdo nectí naší Ústavu, která říká, že Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát, pak se stává politicky nepřijatelným spojencem, v národních podmínkách pak vlastizrádcem. Mediím pak připomínáme, co je jejich posláním, hájit nejen svobodu slova, ale zejména zájmy české republiky.

Vyzýváme vládu České republiky, poslance a senátory aby rázně protestovali proti takovéto drzosti a podnikli příslušné kroky. Vyzýváme český lid, občany české republiky aby při volbách dali svůj hlas stranám, které hájí naší suverenitu a samostatnost, brání islamizaci Evropy, které budou bránit islamizaci na naší země, budou prosazovat zejména zájmy českých občanů. Postavme představitele EU a každého, kdo podporuje migraci v této podobě pod veřejnou kritiku případně i vyvození trestně právních důsledků. Žádáme vládu, aby vypsala referendum o vystoupení České republiky z EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…