Benjamin Kuras: Evropa se potápí pod tsunami nekončících migračních útoků

03.08.2016 19:06

Evropa se potápí pod tsunami nekončících migračních toků, ale islamologové, islamofilové, arabisté a sluníčkáři nás stále ukolébávají do hypnózy otřepaným kýčem, že džihádistů jsou jen nepatrné počty.

Benjamin Kuras: Evropa se potápí pod tsunami nekončících migračních útoků
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Spisovatel Benjamin Kuras

Přesná chlácholivá čísla dodat nemohu, ale nás, „sýčkaře“, zároveň znevažují posměškem, že ty přehnaně hrozivé počty nemůžeme přesně dokázat ani my a předkládáme jen odhady, i když to třeba jsou odhady blízkovýchodních diplomatů, tamních rozvědek nebo evropských kontrarozvědek. Ona totiž, víme, ta „přesná“ čísla by se dala získat jen důkladným kádrováním každého migranta na každém přechodu, a tolik kádrováků neměl ani blahé paměti celý tábor míru a socialismu.

Tak si ty nepatrné počty zkusme odhadnout co možná nejskromněji. Je-li jich 1 %, vyjde nám to na 15 milionů. Při půl procentu by to bylo 7,5 milionů. Při pouhém čtvrt procentu (0,25 %) 3,75 milionů. Menší procento by už bylo směšně nepravděpodobné, ale čert to vem, práskněme se přes kapsu a přiznejme těm sluníčkářům pouhopouhou jednu desetinu procenta (0,1 %). A zbude nám 1 milion 875 tisíc. K tomu z internetových válečných výkřiků Islámského státu a islamizačního rozvrhu Muslimského bratrstva uvěřme, že rok 2016 je rokem kolonizace Evropy. Že na tuto letošní prioritu věnují z celého svého globálního lidského arzenálu, odhadněme se silnou pravděpodobností, třetinu. A vyjde nám něco přes 600 000. Přiteklých z celého islámského světa od Nigérie přes Sýrii, Čečensko a Afghánistán po Bangladéš a čínskou provnicii Xinjan.

No a pod to si podložme zprávičku z 27. ledna, že Německo „ztratilo“ 600 000 migrantů z oněch 1,1 milionu registrovaných Ministerstvem pro migraci a uprchlíky.

Neví, kde jsou, kam jinam odešli, kde se schovávají či pohybují po Evropě pod vícerými identitami. Nepřihlásili se o azyl, nedostali ubytování, nevybírají si podporu. Nejsou to tedy ani zoufalí uprchlíci, ani ekonomičtí migranti. Bude to tedy asi holt ta kategorie třetí, ona nepatrná.

Dejme dále tomu, že někteří z nich mohou být „mrtvé duše“ azylantů zaregistrovaných dvakrát pod různými identitami, a odečtěme si z nich polovinu. Připočtěme si k nim 0,1 % radikálů z (střídmě odhadovaných) 20 milionů muslimů už v Evropě usazených. A vychází nám okupační armáda půl milionu vycvičených a pro věc zanícených drsňáků. Ale čert to vem, snižme si je opět na polovinu. Ale kozla, třebas i na čtvrtinu.

A s vědomím, že v Paříži na jednoho teroristu připadlo cca 20 mrtvých a 30 raněných, zadejme žákům třetí obecné spočítat, kolik mrtvých a raněných by zvládli jedním společným koordinovaným útokem za jeden den. A kolik takových dní by stačilo, než se Evropa zhroutí.

Psáno v lednu 2016...

Autorovi právě vychází nová kniha Poslední naděje civilizace.

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka