Biskupové Byzantského patriarchátu vyzývají papeže k abdikaci: Děti zmasakrované v hnětacím stroji ho nezajímají

19.11.2016 11:00

Byzantský katolický patriarchát, který je v současné době hlasem volajícího na poušti, vyzývá tímto Františka Bergoglia, aby po příkladu Benedikta XVI. co nejdříve opustil papežský úřad. Dle věroučné buly papeže Pavla IV. "Cum Ex Apostolatus Officio" Bergolio nikdy nebyl a není pravým papežem.

Biskupové Byzantského patriarchátu vyzývají papeže k abdikaci: Děti zmasakrované v hnětacím stroji ho nezajímají
Foto: Radio Vaticana
Popisek: Papež František v Evropském parlamentu

Spočívá na něm anathema, vyloučení z církve, Boží prokletí za hereze, dle Gal 1,8-9. František je médiem nadnárodních elit a bankéřů zasvěcených satanu, kteří prosazují holocaust lidstva na „zlatou miliardu“. Patriarchát jej už dříve vybídl k pokání (vkpatriarhat.org.ua/cz/?p=34512). František pokání odmítl. Proto ať se alespoň nyní, před odchodem, pokorně omluví oklamaným katolíkům, kteří se za něj dnes stydí a které na veřejnosti zkompromitoval a totálně znemožnil. Ať aspoň tím napraví všechno způsobené pohoršení a zároveň veřejně odvolá všechny hereze. Pak se bude moci v samotě připravovat na smrt, aby tak unikl věčnému zavržení v pekle.

Co se týče jeho výzvy, aby do každé farnosti, do každého kláštera a na každé poutní místo byli přijati muslimové, jde o zločin proti církvi. Navíc jde o prosazování celoplošné islamizace, což je i zločinem proti národům Evropy. František cynicky prosazuje islamizaci a přes všechny krvavé plody islámských teroristů absurdně tvrdí, že islám není spojen s násilím. Před rokem šlo o letecký teroristický útok nad Egyptem, pak teroristický útok v Paříži, dva v Bruselu, znásilňování křesťanských žen v Německu, rituální vražda kněze při bohoslužbě ve Francii, brutální zabití řeholních sester na území Jemenu... Poslední dny se dozvídáme, že islamisté v Sýrii nejenže upálili 6 křesťanských pekařů, ale v hnětacím stroji na těsto sadisticky zmasakrovali 250 nevinných křesťanských dětí ve věku od 5-10 let. Děti si mohly zachránit život, kdyby se odřekly Ježíše Krista. Ony ale raději dobrovolně zvolily mučednickou smrt.

Františka tato šokující realita s umučenými dětmi nezajímá. Dále bude pokrytecky mantrovat fráze o milosrdenství k takzvaným uprchlíkům, de facto zamaskovaným džihádistům.

Byzantský katolický patriarchát tímto vybízí Františka Bergoglia, nezákonně okupujícího papežský úřad, aby ho co nejdřív opustil, a tak už nesvolával prokletí na katolickou církev.

Eliáš, Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

Metoděj OSBMr  a Timotej OSBMr, Biskupové sekretáři

Samuel OSBMr, mluvčí BKP

vkpatriarhat.org.ua/cz/?page_id=27936

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…