Blok proti islamizaci: Jdeme do voleb

25.03.2017 18:02

Na dnešním jednání v Praze rozhodli členové Bloku proti islamizaci, že budou kandidovat v podzimních volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky na kandidátkách politické strany Blok proti islamizaci – obrana Domova.

Blok proti islamizaci: Jdeme do voleb
Foto: Blok proti islamizaci
Popisek: Pietní vzpomínkový průvod Bloku proti islamizaci

Vývoj událostí v Evropě, vzrůstající agresivita fanatických islamistů, neschopnost a neochota současných politických představitelů ČR a zbabělost nikým nevolených představitelů EU, staví celou naši zemi před kardinální rozhodnutí: Buď vezmeme vládu věcí svých zpět do vlastních rukou, nebo naše tisíciletá česká státnost skončí v totálním rozvratu a chaosu, do kterého nás uvrhnou politicky korektní a na eurodotacích zavislí kolaboranti. Nevěříme stranám, které si berou do úst květnatá slova o obraně národních zájmů, na která však rychle zapomínají ve chvíli, kdy jim občané dají svůj hlas ve volbách.

Naším volebním heslem je „Postavíme islám mimo zákon!“. Rozpínavá, agresivní a nelidská ideologie prokázala za posledních více než 1000 let, že není slučitelná s naší těžce vybojovanou lidskou, občanskou a politickou svobodou. Všemi muslimy (nikoliv jen agresivními islamisty) prosazované islámské právo šaría představuje smrtelné nebezpečí pro další existenci všech svobodných zemí v Evropě. Nepřipustíme destrukci našeho právního systému. Veřejnou propagaci islámu postavíme na stejnou úroveň jako veřejnou propagaci fašismu, který se ostatně ve své ideologii o nadřazenosti jedné rasy a snaze o vyvraždění všech Židů a Slovanů inspiroval právě u muslimů.

Budeme požadovat vypsání referenda o setrvání v EU i v NATO. Jednoznačně odmítáme jakékoliv další ústupky diktátu Bruselu, stejně jako členství ve vojenském paktu, jehož členem je i zcela nedemokratický stát Turecko.

Jsme otevřeni spolupráci se všemi vlasteneckými, antiislamistickými a protiimigračními organizacemi a jsme připraveni osobnostem, které prokázali již v minulosti svou činností oddanost českému státu, nabídnout možnost kandidovat do Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…