Blok proti islamizaci: Otevřený dopis nastávajícímu prezidentovi Francie Emmanuelu Macronovi

10.05.2017 19:19

IVČRN dnes poslalo Emmanuelu Macronovi dopis vyzývající k jadernému odzbrojení Francie, kvůli neustávajícímu výjimečnému stavu a zhoršující se bezpečnostní situaci.

Blok proti islamizaci: Otevřený dopis nastávajícímu prezidentovi Francie Emmanuelu Macronovi
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Vážený pane prezidente,

především nám dovolte, abychom Vám, resp. Vaší manželce, pogratulovali k vítězství v prezidentských volbách. Rozhodnutí francouzských občanů, že se nejvyšším představitelem Francie stanete Vy a nikoliv paní Le Penová, samozřejmě respektujeme a regulérnost této volby nikterak nezpochybňujeme. Situaci vnímáme v podstatě jako potvrzení současného „proevropského“ kurzu Francie, tedy kurzu, vedoucího (nejen ve Vaší zemi) de facto i de iure k postupnému nahrazování evropské kultury a práva „kulturou“ a „právem“ islámským.

Naše iniciativa se, vážený pane prezidente, stejně jako většina občanů České republiky či zemí Visegrádské čtyřky (myslíme z celkem legitimních důvodů) nikdy netajila svými výhradami k tomu, aby muslimské země disponovaly vyspělými jadernými technologiemi. Je nám rovněž známo, že Vy sám považujete podíl jádra na energetickém mixu Francie za příliš vysoký a kladete si za cíl toto procento zredukovat. Váš plán na snížení podílu výroby energie z atomu pod 50% však, ve vší úctě pane prezidente, považujeme za málo ambiciózní.

Dovolujeme si Vám tedy navrhnout, aby v průběhu Vašeho prezidentského mandátu došlo k bezpečnému odstavení a zakonzervování všech francouzských jaderných elektráren a k transferu citlivých jaderných technologií a samozřejmě i všech francouzských jaderných zbraní do bezpečnějších (rozumějte nemuslimských) evropských zemí – např. do České republiky, Slovenska, Maďarska nebo Polska. Stejně tak považujeme za důležité, aby došlo k prokazatelné likvidaci příslušné technické dokumentace, neboť francouzské jaderné kapacity vzhledem k bezpečnostní situaci ve Vaší zemi dané radikalizací rostoucí muslimské populace nyn&iacut e; (s výjimkou Severní Korei) považujeme za nejrizikovější na světě. Úkol to, vážený pane prezidente, jistě nebude logisticky ani technicky jednoduchý, avšak nedávná historie již jeden podobný precedent zná a rovněž se odehrál v zemi, která byla nestabilní, ba téměř na pokraji občanské války – míníme Jihoafrickou republiku.

Rovněž si Vám, vážený pane prezidente, dovolujeme nabídnout azyl a upřímnou pohostinnost našeho lidu (nebo lépe řečeno nikoliv Vám osobně, nýbrž sekulárním francouzským občanům, Vy budete v Elysejském paláci samozřejmě v bezpečí). Otevřeně řečeno, přeje-li si Francie, vlast Karla Martela, skrze Vás, vážený pane prezidente, spáchat sebevraždu, má na to nezadatelné právo. Nemáte ale právo stáhnout nás dolů do šarie či do jaderného holocaustu s sebou. Přejeme Vám, vážený pane prezidente, abyste inšalláh, v klidu a bezpečně s ochrankou přede dveřmi přestál nový la Terreur.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…