Blok proti islámu: Legálně držené zbraně se budou odebírat, bude porušována domovní svoboda, teroristé budou na ulicích vraždit bezbranné

10.05.2016 19:40

Dne 6. května 2016 proběhlo v Poslanecké sněmovně parlamentu České republiky důležité hlasování, ve kterém poslanci podpořili vládní návrh, týkající se zabavování legálně držených zbraní policií u majitelů doma.

Blok proti islámu: Legálně držené zbraně se budou odebírat, bude porušována domovní svoboda, teroristé budou na ulicích vraždit bezbranné
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Zatímco doteď muselo být zabavení zbraně projednáno ve správním řízení, od nynějška bude stačit policii důvodné podezření, že majitel už není způsobilý zbraň držet, například anonymní udání. Policie je dokonce oprávněna zabavit zbraň, i pokud majitel zrovna není doma.

Dnešní den v Bavorsku, které máme za humny, jasně ukázal, že islámští vrazi a teroristé si zbraně vždy seženou. Útok české vlády na legální držení zbraní a prolomení domovní svobody  je tedy jasnou nepodporou možnosti občanů se bránit.

Podle Bloku proti islámu lze tento krok považovat za protiústavní a je to další z pokusů statní moci jak okleštit přirozené právo občanů bránit svou rodinu a majetek.

S velkým rozčarováním, ovšem nikoliv překvapením konstatujeme, že poslanci hnutí Úsvit – Národní koalice bez výjimky tento návrh zákona podpořili, a tím zcela znedůvěryhodnili své proklamované teze o demokratičtější společnosti, bezpečnosti občanů ČR a boji proti Islámu. Ostatně jejich zaštiťování prodeje zbraní do Ománu, kde platí právo šaría, hovoří samo za sebe. Můžeme pouze spekulovat, že toto jejich hlasování může mít souvislost s dalšími obchodními zájmy této strany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.