Blok proti islámu se rozpustil. V zápětí byla založena Iniciativa Martina Konvičky

28.05.2016 16:17

Dnešní sněm byl provázen nesouhlasem některých delegátů podporujících Janu Volfovou. Krátce po zahájení pak tzv. "Vlčata" sněm opustila. Následně sněm rozhodl o rozpuštění spolku Bloku proti islámu.

Blok proti islámu se rozpustil. V zápětí byla založena Iniciativa Martina Konvičky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

Martin Konvička poté stanul v čele nového protiislamistického spolku s názvem názvem Iniciativa Martina Konvičky. Martin Konvička k tomu řekl: "Mým posláním není boj s Janou Volfovou a jejími vlčaty. Mým úkolem je zabránit islamizaci naší země a lidem otevřít oči, aby pochopili, že islám je v první řadě politická ideologie ničící lidské životy a svobodu."

Do vedení nového protislamistického spolku pod vedením předsedy Martina Konvičky byli zvoleni Marie Čapková (Pardubice), Kateřina Šťastná (Praha), Martin Vítek (Opava) a David Nepimach (Zlín).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…