Bohdan Babinec: Víkendové rozjímání

17.08.2022 13:15

Ležím u bazénu, ve stínu stromečků, sluníčko krásně svítí a sálá příjemnou teplotou. Při tom si představuji kosmonauta jak se obdivně kochá pohledem na modrou kuličku, která nese jméno Země.

Bohdan Babinec: Víkendové rozjímání
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Jeho mysl se zcela jistě divila, proč lidé ničí nejen svou planetu, ale ničí i sami sebe. Uvědomil si, že lidstvo by se ve svém myšlení mělo spíše zabývat vlastní budoucností, zdokonalovat se a přestat s vymýšlením dalších a dalších teritoriálních nároků.

Můj názor zní, že by se lidé neměli rozdělovat dle národností, že by se celosvětově měla zrušit všechna náboženství a zavést plánované povinné rodičovství.

S mou předchozí větou naprosto souhlasil můj bývalý kamarád, bohužel již zemřelý Radim Uzel. Lidé by se neměli posuzovat dle barvy pleti či rodné řeči, ale dle svého chování a přínosu společnosti. A stejně tak by se měli chovat zvolení zástupci jejich zemí a například cizím státním příslušníkům nebránit ve vstupu na jejich území. Viz nedávný případ představitelky USA N. Pelosiové při návštěvě Tchaj-wanu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Žamboch: Pozoruhodná slova ústavního soudce Jirsy

12:26 Jan Žamboch: Pozoruhodná slova ústavního soudce Jirsy

Denní glosa Jana Žambocha