Bohumír Rada: Babiš lže

01.12.2016 17:00

Na rozdíl od většiny občanů České republiky mám osobní zkušenost s panem Ing. Andrejem Babišem. Bohužel, byla taková, že jsem bytostně přesvědčený o tom, že tento člověk nemá mít právo podílet se na řízení České republiky a nemůžeme mu dát naši důvěru.

Bohumír Rada: Babiš lže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Vážení ministři, spoluobčané,

na rozdíl od většiny občanů České republiky mám osobní zkušenost s panem Ing. Andrejem Babišem. Bohužel,  byla taková, že jsem bytostně přesvědčený o tom, že tento člověk nemá mít právo podílet se na řízení České republiky a nemůžeme mu dát naši důvěru. Byl bych rád, kdybyste mé zkušenosti věnovali pár minut. Možná se Vám bude lépe rozhodovat, při vládnutí či ve volbách.

Nemám, na rozdíl od pana ministra Babiše, mediální dům ani armádu odborníků na ovlivňování veřejnosti. Proto volím ten nejjednodušší způsob, jak na chování Andreje Babiše upozornit.

Každé druhé pondělí hodlám celý den strávit na Ministerstvu financí, kde budu pokaždé upozorňovat na jeden konkrétní případ, spojený s jednáním předsedy hnutí ANO. Happening přeruším jen na hodinu, na kterou se přesunu do Strakovy akademie. Chci mít jistotu, že se má zkušenost dostane i k ostatním členům vlády.

První happening proběhne 5.12. 2016, od 7:30 – 9:00 hod v budově Ministerstva financí a následně od 9:00 – 10:00 hod. před sídlem budovy vlády. Od 10:00 hod tisková konference ve vestibulu Ministerstva financí na Letenské ulici, na kterou Vás chci pozvat.

V tento den chceme upozornit na tyto skutečnosti:

  • BABIŠ LŽE !
  • JAK JSOU ŘÍZENY FIRMY MINISTRA FINANCÍ NA ZNOJEMSKU, JAKO VZOR ŘÍZENÍ STÁTU!

Ing. Bohumír Rada

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …