Byzantský katolický patriarchát: Náš Trojjediný Bůh není stejný s nejvyšším bůžkem Mekky!

08.04.2017 21:40

Dopis emeritnímu papeži Benediktu XVI.:

Byzantský katolický patriarchát: Náš Trojjediný Bůh není stejný s nejvyšším bůžkem Mekky!
Foto: BKP
Popisek: Patriarcha Eliáš Antonín Dohnal

Vaše Emimence,

v neděli 16. dubna, kdy církev slaví Kristovo vzkříšení, si připomeneme i Vaše 90. narozeniny. Přejeme Vám nejen zdraví, ale především milost k duchovnímu vzkříšení pro Vás a skrze Vás i pro celou církev! Duchovní vzkříšení závisí na jedné podmínce, která se nazývá pokání. Staňte se paralyzované církvi příkladem pokání!

Co od Vás Bůh i trpící církev konkrétně v tomto čase vyžaduje?

Postavte se odvážně proti mýtu II. Vaticana a nazvěte herezi obsaženou v deklaraci Nostra aetate (NA) pravým jménem. Výrok o úctě k pohanským kultům – tzv. náboženstvím, je spojen s úctou k jejich démonům. A to je nejen hereze, ale i cesta k masové apostazi, která likviduje pravdivou misii a otevírá dveře antimisii pohanských kultů katolíkům oklamaným II. Vatikánem! 

Rovněž odvážně proneste pravdu, že náš Trojjediný Bůh není stejný s nejvyšším bůžkem Mekky! Koncil zde vyhlásil sebezničující herezi. V dekretu NA je lživá a manipulační odvolávka na sv. papeže Řehoře VII. Jeho nejasný výrok v osobním dopise mauretánskému vladaři otevřenému křesťanství je vyvrácen papežovým, už nikoliv soukromým listem, ale veřejným listem španělským knížatům (r. 1073). Povzbuzuje je, aby se snažili získat zpět území okupované saracény, a v textu několikrát nazývá muslimy pohany, říká, že neznají Boha. Takový měl ve skutečnosti sv. Řehoř VII. postoj k muslimům.

Tyto požadavky se týkají II. Vaticana.

A co se týče neplatné beatifikace Vašeho předchůdce, je třeba, abyste dokud Vám Bůh dává čas, nejlépe ještě v této době postní, vydal veřejné prohlášení, že činíte pokání za tento neprávoplatný úkon, k němuž jste zneužil papežskou autoritu, a tím na sebe i na církev stáhl Boží prokletí (Gal 1,8-9).

Důvody nehodnosti Jana Pavla II.: 

1) Jeho gesto v Assisi bylo gestem heretika, gestem synkretismu s pohanstvím, které církvi přineslo za 30 let katastrofální ovoce. Bylo vytvořeno falešné veřejné mínění, že Kristova vykupitelská smrt na kříži je rovnocennou cestou ke spáse s pohanskou úctou k démonům.

2) Za čas vlády Jana Pavla II. se do všech seminářů a bohosloveckých fakult rozšířila hereze neomodernismu. Nastal masový odpad od pravověrnosti, který František už nyní dovršuje prosazováním homosexualismu a islamizace.   

3) Jan Pavel II. zrušil exkomunikaci na zednáře, a tím jim přiznal oficiální členství v církvi. Tím jim dal příležitost zcela ovládnout vedení církve k jeho plánovanému sebezničení.

4) Jan Pavel II. mlčel k pedofilním zločinům kněží a kryl je. Má tak na svědomí rozšíření této amorálnosti nejen v církvi, ale i ve světě.

Proto prosíme Boha, aby Vám dal milost v této postní době učinit pro spásu své duše i k dobru paralyzované církve tyto dva nutné kroky pokání:

1) nazvat hereze II. Vaticana pravým a plným jménem

2) vydat veřejné prohlášení o neplatnosti beatifikace Jana Pavla II.

Věříme, že Váš krok pokání a víry bude příkladem a zahájí proces duchovního vzkříšení církve!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…