Byzantský katolický patriarchát: Vatikán, pokání, Letnice

29.05.2017 9:07

Katolíci, modleme se před Letnicemi, aby Duch svatý v den Letnic (4. 6. 2017) zavanul a slepý a odpadlický Vatikán prohlédnul! Kéž nastane vzkříšení katolické církve skrze pravdivé pokání!

Byzantský katolický patriarchát: Vatikán, pokání, Letnice
Foto: BKP
Popisek: Patriarcha Eliáš Antonín Dohnal

Islamizaci Evropy otevřely dveře už hereze II. vatikánského koncilu (1965) tvrzením, že máme stejného Boha s muslimy. Je pravdou, že je jen jeden Bůh, ale islám tohoto pravého a jediného Boha neuznává! Islám uznává krvežíznivého Alláha, nejvyššího z 360 pohanských bůžků Mekky. Důkazem toho, že křesťané a muslimové nemají stejného Boha, jsou nepřetržité teroristické útoky na křesťany a rituální odřezávání hlav za víru v křesťanského Boha. Rovněž včera došlo k masovému atentátu na křesťany v Egyptě (28 mrtvých, z toho 2 dět i, 22 zraněných).

Vatikán musí vyznat, že herezí je rovněž hlásání tzv. úcty k pohanským kultům, a tím de facto k jejich démonům. Tato hereze proti 1. přikázání zlikvidovala pravdivou misii a dále pokračuje v autogenocidě křesťanství. Bez odsouzení herezí II. Vaticana (Nostra aetate) Duch pravdy nikdy nebude mít ve Vatikánu místo a proces sebezničení bude pokračovat.

Jaké je řešení? Pokání, to je odsouzení herezí II. Vaticana.

Duch svatý o Letnicích mine Vatikán, pokud bude dále odmítat pokání, a tím i Pravdu a Život!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…