CEVRO Institut otevírá své brány!

30.01.2012 13:13

Zajímá Vás, jak vypadá vysoká škola CEVRO Institut? Uvažujete o studiu na vysoké škole? Chcete si pohovořit s Vašimi budoucími vyučujícími? Nebo si chcete prohlédnout rekonstruované prostory Měšťanské besedy?

CEVRO Institut otevírá své brány!
Foto: CEVRO Institut
Popisek: CEVRO Institut

Potom Vás Vysoká škola CEVRO Institut zve na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, který se koná ve středu 1. února 2012 v 16.00 hod v budově staroslavné Měšťanské besedy, na adrese Jungmannova 17, Praha 1. Začátek prezentace proběhne v místnosti č. 203 ve druhém patře.

Během dne otevřených dveří se setkáte se zástupci vedení školy, kteří Vás seznámí se základními informacemi o jednotlivých studijních oborech, o průběhu a formě studia, o organizaci akademického roku, o uplatnění absolventů naší vysoké školy apod. Společně s pracovnicemi studijního oddělení Vám také samozřejmě zodpoví veškeré dotazy, které se Vašeho studia na vysoké škole CEVRO Institut dotýkají.

Dále máte možnost si prohlédnout posluchárny, seminární místnosti, počítačovou učebnu, knihovnu a další zázemí, které Vám vysoká škola nabízí.
Bližší informace získáte na studijním oddělení vysoké školy CEVRO Institut.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…