Eurabia: Němečtí islamisté si masakr „kafírů“ a „západních fracků“ pochvalují

23.12.2016 20:26

Podobně jako někteří proimigranští politici a aktivisté, včetně českých, teroristické útoky, obavy občanů a zvýšená bezpečnostní opatření bagatelizují, píší totiž ve stejném duchu i islámisté na sociálních sítích. Němečtí islámisté navíc ještě masakr „kafírů“ a „západních fracků“ na berlínském vánočním trhu vychvalují a nabádají k dalším. Vždyť to prý „nic nestojí a kafírům to nažene hrůzu a zterorizuje jim to jejich hřebínek“.

Eurabia: Němečtí islamisté si masakr „kafírů“ a „západních fracků“ pochvalují
Foto: archív autora
Popisek: terorismus

V době konspiračních teorií je víc než na místě otázka, zda pro-uprchličtí politici, aktivisté a klerikálové spiklenecky či jen blbosti nekolaborují s vražednými islámistickými teroristy. Každopádně, pátrání, vyšetřování a sběr informací je nyní zapotřebí vést všemi směry. Je totiž jasné, že bez podpory a pomoci „zevnitř“ by se islámistům a teroristům nikdy nemohlo tak dařit.

Vlastizrádci by měli být ve zrychleném řízení poprávu usvědčeni, odsouzeni, a jejich veškerý majetek by měl propadnout státu ve prospěch boje s diverzním islámistickým terorizmem, kterému napomáhali.

Vyšlo na eurabia.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…