Eva Valerie Maxová: Německé ženy jako lovná zvěř pro africké a arabské muže?

06.01.2016 16:49

Dnešní média přinášejí šokující zprávu o silvestrovských masových útocích mladých severoafrických a arabských mužů na ženy v některých větších městech Německa.

Eva Valerie Maxová: Německé ženy jako lovná zvěř pro africké a arabské muže?
Foto: Archiv TZ
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský navštívil uprchlický tábor na Sicílii

Zdá se, že situace během oslav Silvestra a její následný dopad na náladu v německé společnosti byla natolik vyhrocená, že se o ní dozvídáme i z našich médií. Masové útoky tisícovky mladých, testosteronem nabitých mužů, severoafrického a arabského původu byly namířeny právě vůči německým ženám.

Proběhly během silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem, Stuttgartu, Hamburku a vyžádaly si stovku obětí, žen, které byly obtěžovány, okradeny nebo znásilněny.

Oficiálně se nehovoří o spojitosti mezi nově příchozími běženci a tímto útokem, podle slov jednoho z policistů bylo však osm zadržených, žadateli o azyl, s dokumenty k povolení k pobytu.

Německý ministr spravedlnosti Heiko Maas hovoří o formě organizovaného zločinu a nabádá policii k nalezení nástroje, který podobným útokům zabrání. Ministryně pro rodinu Manuela Schwesigová doslova prohlásila: „Ženy nejsou lovná zvěř. Útoky na ženy, ať už jsou jakéhokoli druhu, nesmíme akceptovat. Pachatelé musejí být co nejrychleji pohnáni k zodpovědnosti, bez ohledu na to, jakého jsou původu a vyznání.“

Drsný příměr, když zvážíme fakt, že útočili Severoafričané a Arabové muslimského vyznání. Mladí lovci, kteří se rozhodli evropským ženám, nemuslimkám, Němkám oslavu konce roku zpříjemnit právě masovým útokem na jejich ženství.

Prý se to v Německu v tak velkém měřítku stalo poprvé, řekl ministr spravedlnosti Maas. Policie byla v tu chvíli bezbranná, jak jinak podobnou imigrační přepadovku jistě nečekala, stejně jako obtěžované a okrádané německé ženy. Německá vláda událost ostře odsoudila.

Když své době začalo v Evropě docházet ke znásilňování mladých Švédek, přičítalo se jim za vinu, že jsou opilé a muže tím vyprovokovaly, nesmělo se mluvit o tom, že oběti byly znásilněny většinou muži muslimského vyznání. Teprve po pár letech vyšla tato pravda najevo.

Podobně i dnes v Německu politici zmiňují, že ženy oběti byly podnapilé, protože slavily a dle slov ministra spravedlnosti Maase masový útok nelze nyní spojovat s příchozími imigranty. Skutečně?

Němečtí představitelé mohou mlžit sebevíc, realita je ale jasná a velmi závažná. Pokud se prokáže, že pachateli masových útoků byli převážně mladí muži, kteří přišli během uprchlické krize, začne jít v Německu opravdu do tuhého. Budou dál němečtí muži, otcové, manželé a synové mlčet a čekat, co přijde dál? Co dalšího se v budoucnu stane jejich ženám?

Mírumilovný a pokojný islám, který do Evropy přichází s mladými muslimy, neexistuje.

Sousední Němci jsou a budou, zdá se, prvními, kdo to na evropské půdě mají poznat.

Trochu mě z toho mrazí, přiznám se...

převzato z blogu autorky na idnes.cz.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…